Μία φοιτήτρια της κ. Βλάχου στο μάθημα Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη» παρακολουθούσε τη διάλεξή της, κρατώντας αγκαλιά το μωράκι της, το οποίο μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν στα έδρανα μαζί με τη μαμά του.

 

Όμως αυτή τη φορά το δύο μηνών κοριτσάκι ήταν ανήσυχο. Τότε, η λέκτορας πήρε αγκαλιά το μωρό και συνέχισε την παράδοση του μαθήματος, με το βρέφος να παραμένει ήσυχο για την επόμενη 1,5 ώρα. 

 

Η ανάρτησή της: «Ήταν αρχές Μαρτίου όταν η μαθήτρια Χριστίνα Γυφτάκη με ρώτησε ευγενικά και δύσπιστα αν θα μπορούσε να παρακολουθήσει το μάθημα Master «Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη» κρατώντας στην αγκαλιά της την 2 μηνών κορούλα της. Δέχτηκα αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ξέρω καλά τι σημαίνει να θέλεις να προχωρήσεις στις σπουδές σου ενώ είσαι μητέρα.

 

Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου η μητέρα συμμετείχε ενεργά άλλοτε με ερωτήσεις που είχε και άλλοτε με απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις που έκανα ενώ το μωρό, η μικρή Ζωή, δεν ακούστηκε ούτε μια φορά! Στην τελευταία διάλεξη, που αφορούσε την ανάλυση των πεδίων του business canvas, η μικρή Ζωή ήταν πολύ αναστατωμένη και η μητέρα της προσπαθούσε με αγωνία να την ηρεμήσει.

 

Πλησίασα τη μητέρα σε μια προσπάθεια να τη χαλαρώσω και τη ρώτησα πειρακτικά: «Γιατί η μικρή Ζωή διαφωνεί με αυτά που λέω...

 

Να της το εξηγήσω κατ’ ιδίαν;». Άπλωσα αυθόρμητα τα χέρια μου και πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου, συνεχίζοντας την ανάλυσή μου στο business canvas... Η μικρή αμέσως ηρέμησε και για την υπόλοιπη 1,5 ώρα του μαθήματος που την κράτησα δεν έβγαλε ήχο! Η πρόκληση του να διδάσκεις δύο γενιές ταυτόχρονα είναι μεγάλη" έγραψε με την ανάρτηση να έχει γίνει viral.

 

Δείτε το βίντεο όπως ανέβηκε στο instagram από τον λογαριασμό της abstract.girl