Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κώστας Γκουσγκούνης την περασμένη Παρασκευή.

 

Ο Γκουσγκούνης είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

 

Πέθανε στο Θριάσειο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 92 ετών.

 

Η κηδεία του στην Αρτέμιδα, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

 

Την ανακοίνωση έκανε ο φίλος του, Δημήτρης Λουκάκης. Σύμφωνα με ανάρτησή του, ο Κώστας Γκουσγκούνης ήταν για ημέρες στο νοσοκομείο καταβεβλημένος. Δίπλα του ήταν η κόρη του Χαρούλα, ο γαμπρός του Αργύρης και τα εγγόνια Δημήτρης και Κώστας.

 

«Θέλω να με πάτε στη Λούτσα στο κοιμητήριο Αρτέμιδας και θέλω το γραφείο κηδειών του φίλου μου στη λεωφόρο Μεσογείων. Μη στεναχωριέστε καλή αντάμωση», φέρεται να ήταν τα τελευταία του λόγια στους οικείους του.

 

Ποιος ήταν ο Κώστας Γκουσγκούνης

 

 

Στο Θέατρο «Σταρ» που δεν υπάρχει πλέον-βρισκόταν κάπου στην Ομόνοια-η αίθουσα είναι κατάμεστη μόνο από άρρενες.

 

Τo sold out μόνο τυχαίο δεν ήταν για την παράσταση «Ο Γκουσκούνης και η χαμένη φυή των Αμαζόνων», αφού πρωταγωνιστούσε ο «δάσκαλος», ο «μεγάλος», ο «άξιος», εν ολίγοις ο άνθρωπος που σημάδεψε την βιομηχανία του εγχώριου πορνό.

 

Το έργο αρχίζει μέσα σε μια θύελα χειροκροτημάτων όταν ο Κώστας Γκουσγκούνης εμφανίζεται στην σκηνή προκαλώντας τον ανάλογο ενθουσιασμό.

 

Μόνο που αυτός ο ενθουσιασμός θα εκλείψει στην πρώτη ερωτική σκηνή του καραφλού ειδώλου, αφού ένα συγκεκριμένο ανατομικό μέλος-το πιο απαραίτητο σε αυτές τις σκηνές για έναν άνδρα-αρνείται να «δουλέψει».

 

Το κοινό απογοητεύεται, ο Γκουσγκούνης προσπαθεί να ανταποκριθεί και τότε μια φωνή ακούγεται να λέει: «Αχ ρε πατέρα!! Γιατί μας πρόδωσες; Γιατί; Αφού μπορείς...».

 

Τα γέλια, το θερμό χειροκρότημα και η ενθάρυνση δίνουν την απαραίτητη ώθηση στον πρωταγωνιστή που «παίρνει μπρος» και τα δίνει όλα γνωρίζοντας την αποθέωση απο το κοινό του.