Συνεχίζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το σπουδαίο τουρνουά τένις στο Μαϊάμι, καθώς πολλά μεγάλα ονόματα στα ταμπλό των αντρών και γυναικών, έχουν μπει στα προημιτελικά

 

Μάθε τα πάντα για bet365 live.

 

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο μας επιτρέπει να κινηθούμε στοιχηματικά στο 1000άρι τουρνουά στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο αντρικό ταμπλό. Ένα εκ των φαβορί, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, αντιμετωπίζει έναν πολύ ταλαντούχο Νορβηγό, τον Κάσπερ Ρουντ.

 

Κ. ΡΟΥΝΤ: Αξιοσημείωτη είναι η πορεία του 23χρονου Νορβηγού τα τελευταία χρόνια, μιας και από το 2019 έχει κάνει άλματα στη κατάταξη της ΑΤΡ, έχοντας βρεθεί από το 100 στο 8, που είναι και σήμερα. Είναι κυρίως παίκτης που αγαπάει τη χωμάτινη επιφάνεια, όμως έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στη σκληρή επιφάνεια. Για να φτάσει στην 8άδα του Μαϊάμι, απέκλεισε σχετικά άνετα Λααξόνεν, Μπάμπλικ και Νόρι, όλους με 2-0. Ο Ζβέρεφ είναι πολύ υψηλό εμπόδιο, όμως ο Σκανδιναβός έχει λύσεις, ιδίως στο σερβίς του. 

 

ΑΛ. ΖΒΕΡΕΦ: Έγινε πρώτο θέμα ο Ζβέρεφ μετά τα όσα έκανε στο διπλό που είχε λάβει μέρος πριν μερικές εβδομάδες στο Ακαπούλκο, όμως ο Γερμανός αφού τιμωρήθηκε και απολογήθηκε, επέστρεψε με υψηλές φιλοδοξίες στην Αμερική. Παρότι αποκλείστηκε νωρίς στο Ίντιαν Γουέλς, ο νούμερο 4 παίκτης του κόσμου, ξεκίνησε με 3 νίκες στο Μαϊάμι, δείχνοντας ανεβασμένος παιχνίδι με παιχνίδι. Η παράδοση με τον Ρουντ είναι υπέρ του από πέρσι, έχοντας 2 νίκες με 2-0 σκορ. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ζβέρεφ είναι γνωστό πως όσο προχωράει στα τουρνουά που συμμετέχει, ανεβάζει την απόδοσή του. Ο Ρουντ, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει εύκολα τα «όπλα». Ο Νορβηγός έχει παίξει καλά τελευταία και μπορεί να πάρει ένα σετ στο 1.83 του Stoiximan.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |