Τα πρώτα αποτελέσματα στα μπαράζ για το Μουντιάλ επεφύλασσαν μια τεράστια έκπληξη, μιας και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία έμεινε εκτός από τα Σκόπια στην έδρα της και μένει να δούμε τι άλλο θα μας φέρουν οι επόμενες ημέρες.

 

Μάθε τα πάντα για το bet365 casino

 

Σήμερα έχουμε τα πρώτα ματς στα Αφρικανικά μπαράζ, ενώ υπάρχουν και πολλά διεθνή φιλικά μεταξύ ομάδων που είτε έχουν ήδη περάσει στο Μουντιάλ, είτε έχουν αποκλειστεί. Μεταξύ αυτών, υπάρχει και το φιλικό της Ελλάδας στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ρουμανία.

 

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Παρότι προσπάθησε πολύ να πάρει τη 2η θέση στον όμιλό της στα προκριματικά, η ισοπαλία τη τελευταία αγωνιστική στην Ισλανδία την άφησε στη 3η, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στα μπαράζ. Έτσι, ο Ραντόι αποτέλεσε παραλθόν από το πάγκο της ομάδας, με τον γιο του Άνχελ Ιορντανέσκου, Έντουαρντ, να αναλαμβάνει το «τιμόνι». Ταλέντο υπήρχε πάντα στη χώρα, όμως σίγουρα η ποιότητα έχει πέσει σε επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει «αέρας» ανανέωσης, όμως αρκετοί παίκτες με εμπειρία υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ. Απόντες από το φιλικό με την Ελλάδα οι Χάτζι, Μαν, Μπάνκου και Μανέα. 

 

ΕΛΛΑΔΑ: Μετά από ακόμα μια ανεπιτυχή προσπάθεια της Εθνικής μας να προχωρήσει τουλάχιστον στα μπαράζ του Μουντιάλ, ο Φαν τ’ Σχιπ αποτέλεσε παρελθόν από το πάγκο της ομάδας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να γίνεται ο «εκλεκτός» της ΕΠΟ. Ο Ουρουγουανός προπονητής από την αρχή ξεκαθάρισε πως οι καλύτεροι θα παίζουν, όμως στα πρώτη φιλικά δεν έκανε κάποια μεγάλη έκπληξη στις κλήσεις του, μιας και στηρίχθηκε στο ρόστερ των τελευταίων χρόνων. Εκτός οι Μασούρας και Βρουσάι με κορονοϊό, τραυματίας ο Σταφυλίδης, δεν κλήθηκε ο Γιαννούλης.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρουμανία είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και παρότι μιλάμε για φιλικό, οι διεθνείς μας θα ψάξουν μια καλή εμφάνιση για να δείξουν στο Πογιέτ την αξία τους. Θα ρισκάρουμε με το διπλό στο Draw No Bet, πληρώνει 1.95 στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα