Μια Κυριακή από τις πιο γεμάτες της χρονιάς θα έχουμε σήμερα. Εκτός από τις σπουδαίες αναμετρήσεις στο ποδόσφαιρο, τους τελικούς του τένις στο Ίντιαν Γουέλς με τη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη, έχουμε και πρεμιέρα στη νέα σεζόν της Φόρμουλα 1.

 

Μάθε τα πάντα για την bet365.

 

Εμείς, πάντως, ακόμα μια φορά στη «στρογγυλή Θεά» θα κυνηγήσουμε το ταμείο. Το ματς που θα μας απασχολήσει, είναι αυτό ανάμεσα στους δυο «δικεφάλους», την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση ψάχνει τη πρώτη της φετινή νίκη επί των «ασπρόμαυρων», ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει ή να αυξήσει τη διαφορά του στη 2η θέση.

 

ΑΕΚ: Κάτι δείχνει να αλλάζει στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες. Η Ένωση παίζει πολύ καλύτερα από την ώρα που άφησε το πάγκο ο Γιαννίκης και η εικόνα της κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρότι δεν κέρδισε, ήταν πολύ καλή. Η προσθήκη του σπουδαίου Πολωνού χαφ Κριχόβιακ (λογικά παίζει) έδωσε χαρά στον κόσμο και η ψυχολογία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι σε καλά επίπεδα. Ο υπηρεσιακός Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα  παρατάξει την ομάδα επιθετικά, θέλοντας να κυριαρχήσει από το ξεκίνημα. Σβάρνας, Σιμόες, Γέβτιτς και Γαλανόπουλος είναι εκτός, δεν υπολογίζεται ούτε ο Λε Ταλέκ.

 

ΠΑΟΚ: Με «χρυσές» σελίδες θα γραφτεί την ιστορία του ΠΑΟΚ η φετινή σεζόν, μιας και για 2η φορά στην ιστορία της, η ομάδα φτάνει σε προημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Φυσικά, ακόμα δεν έχει τελειώσει η πορεία της στο Κόνφερενς, μένει να δούμε τι άλλο θα δούμε. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει βέβαια να ασχοληθεί και με τις εγχώριες διοργανώσεις, ξεκινώντας από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου θα έχει επιστροφές σε σχέση με τη Γάνδη, όμως η λίστα των τραυματιών μεγάλωσε. Έτσι, πέρα από τους Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί, εκτός θα μείνουν οι Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης και Σβαμπ. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα και στα ίσα να έπαιζαν οι δυο ομάδες, το κλίμα στην ΑΕΚ αρχίζει να φτιάχνει και θα της δίναμε προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ τώρα πέρα από τη κούραση, θα έχει βασικές απουσίες και η διαφορά που έχει στη βαθμολογία είναι ασφαλείας. Επιλογή μας ο άσος στο 1.96 της Novibet.

 

Στοιχηματικές εταιρείες και bet365 casino στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).