Συνέχεια στις Ευρωπαϊκές εβδομάδες αυτό το τριήμερο, με τις 8 ομάδες να συμπληρώνονται σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκινώντας σήμερα με το Τσάμπιονς Λιγκ, δυο από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των «16» θα συγκρουστούν μετά τις ισοπαλίες στα πρώτα ματς.

 

Μάθε τα πάντα για stoiximan live casino

 

Τα «φώτα» πέφτουν φυσικά πάνω στο ματς που θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς του 1-1 της Ισπανίας και η αναμονή για το ματς αυτό ήταν μεγάλη εδώ και μέρες.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Κατάφερε να «αποδράσει» με την ισοπαλία από τη Μαδρίτη πριν 3 εβδομάδες και ουσιαστικά έφερε το ζευγάρι στην Αγγλία για τη πρόκριση, καθώς τα εκτός έδρας γκολ δε μετράνε. Οι «μπέμπηδες» δεν είναι στα καλύτερά τους γενικότερα, όμως η νίκη που πήραν κόντρα στη Τότεναμ πριν μερικές ημέρες και πιο ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, τους έδωσε τη ψυχολογία που έψαχναν. Ο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του στα προημιτελικά και ο Ράγκνικ «τρίβει τα χέρια του» βλέποντας τον Πορτογάλο «δαιμονισμένο». Μοναδικός αμφίβολος για τον Γερμανό τεχνικό ο Λουκ Σο.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Παρότι ήταν σαφώς ανώτερη από τη Γιουνάιτεντ στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη, δεν κατάφερε να κρατήσει το σημαντικό 1-0 υπέρ της μέχρι τέλος. Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος» πηγαίνουν στο Μάντσεστερ για να κυνηγήσουν εκεί τη πρόκριση. Η πρόσφατη εικόνα τους στο πρωτάθλημα ήταν καλή μέχρι το περασμένο ματς κόντρα στη Κάντιθ, εκεί όπου πραγματικά δεινοπάθησαν και πήραν τη νίκη με κακή εμφάνιση και πολύ άγχος. Ο Σιμεόνε δε θα έχει τον Καράσκο που αποβλήθηκε στην Αγγλία, τραυματίες οι Λεμάρ, Κούνια, Βας και Βρσάλκο.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε το ματς να έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι σε όλο το 90λεπτο, όμως θεωρούμε πως η Γιουνάιτεντ έχει τα στοιχεία που απαιτεί η περίσταση για να πάρει τη πρόκριση στη κανονική διάρκεια. Θα ρισκάρουμε με τον άσο του 2.25 από τον Stoiximan. 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.