Με τη σεζόν να βρίσκεται σε ένα σημείο που δύσκολα συγχωρούνται τα όποια λάθη, μπαίνουμε σε ακόμα μια αγωνιστική στα εγχώρια Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ενδιαφέρον ολοένα και μεγαλώνει. Σήμερα τα ματς δεν είναι τόσο πολλά στις τοπ λίγκες, όμως υπάρχουν σημεία που θα μας απασχολήσουν.

 

Μάθε τα πάντα για pamestoixima live

 

Εμείς θα κινηθούμε προς τη γειτονική Ιταλία και τη Σέριε Α’. Το ένα από τα δυο πρώτα ματς της ημέρας θα γίνει στην έδρα της Σαλερνιτάνα. Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται τη φορμαρισμένη Σασουόλο και θέλουν οπωσδήποτε πόντους στην «ουρά».

 

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οι δυσκολίες για παραμονή στη κατηγορία ολοένα και μεγαλώνουν για τη Σαλερνιτάνα. Φυσικά, δεν ανακαλύψαμε την… Αμερική μετά από μια βαριά ήττα κόντρα στην Ίντερ για τη νεοφώτιστη, όμως για να πετύχει κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή, πρέπει να βρει πόντους τη στιγμή που οι άμεσοι αντίπαλοί της τους χάνουν. Το ματς με τη Σασουόλο είναι κρίσιμο, όμως θα πρέπει να προσέξει όταν επιτίθεται, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα που δύσκολα «συγχωρεί» τα κενά. Ο προπονητής της ομάδας, Ντάβιντε Νικόλα θα έχει απουσίες (Ριμπερί, Σκιαβόνε, Ματζόκι, Γιαροζίνκι), όμως δεν επηρεάζουν τα πλάνα του, όντας μακροχρόνιες.

 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Ακόμα μια φορά που η Σασουόλο έπαιξε σε τοπ επίπεδο ήταν αυτή τη περασμένη αγωνιστική στη Βενετία. Οι «νεροβέρντι» παρά τις απουσίες τους στην άμυνα, έδειξαν πόσο ποιότητα διαθέτουν μεσοεπιθετικά και σκόραραν 4 φορές, φτάνοντας τις 3 σερί νίκες. Ο κόουτς Ντιονίζι πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών του και όλοι μαζί θα κυνηγήσουν ακόμα ένα τρίποντο, το 7ο εκτός έδρας. Τόλιαν και Ροτζέριο συνεχίζουν εκτός, μαζί με τους μακροχρόνια απόντες Ομπιάνγκ και Τζούριτσιτς. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Σαλερνιτάνα να «καίγεται» για βαθμούς και σχεδόν σε κάθε ματς να παίζει το… κεφάλι της, όμως η Σασουόλο είναι αρκετά επίπεδα πιο πάνω, είναι σε φόρμα και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν του διπλού θα αποτελούσε έκπληξη. Στο 1.83 η νίκη των «νεροβέρντι» στον Stoiximan.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα