Τελευταία ημέρα των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και περιμένουμε να δούμε ποιες από τις 4 ομάδες θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

 

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά Γερμανίας

 

Μιλάμε για δυο πολύ αμφίρροπα ζευγάρια, στα οποία μπορεί πολύ εύκολα να περάσει οποιαδήποτε ομάδα. Στοιχηματικά θα επιχειρήσουμε να εμπλακούμε με την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τον Άγιαξ στη Λισαβόνα.

 

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Δείχνει πως φέτος δε θα είναι η χρονιά της στην εγχώρια Λίγκα, καθώς μετά από 23 παιχνίδια, η Μπενφίκα έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία από τη πρώτη θέση και τη Πόρτο, ενώ δείχνει να χάνει και τη 2η, μιας και η Σπόρτινγκ έχει ξεφύγει 6 βαθμούς. Έτσι, μοναδική διέξοδος διάκρισης για τους «αετούς» είναι η Ευρώπη, εκεί όπου έχει δύσκολο έργο για τη πρόκριση μεν, αλλά είναι στο χέρι της. Ο κόουτς Βερίσιμο γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ματς, οπότε θα κυνηγήσει τη νίκη. Εκτός εδώ και καιρό είναι οι Σεφέροβιτς, Λούκας Βερίσιμο και Πίνιο, χωρίς να επηρεάζουν τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

 

ΑΓΙΑΞ: Οι υψηλές «πτήσεις» του Άγιαξ τα τελευταία χρόνια δεν έχουν μειωθεί ούτε στο ελάχιστο, αφού η διοίκηση του «Αίαντα» έχει καταφέρει να βρει ένα τρόπο να παράγει συνεχώς νέα ταλέντα. Οι Ολλανδοί πέραν του ότι είναι στη κορυφή του πρωταθλήματος, ψάχνουν και την Ευρωπαϊκή διάκριση, ξεκινώντας από τα ματς με τη Μπενφίκα. Η ομάδα του Τεν Χάαχ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στοχεύει στη νίκη στη Λισαβόνα, που θα τη φέρει «αγκαλιά» με τη πρόκριση. Απουσίες υπάρχουν, πάντως, καθώς τραυματίες είναι οι Ιχατάρεν, Μπρομπέι, Στεκέλενμπουργκ και Κλάιμπερ, ενώ δύσκολα θα προλάβουν Ταλιαφίκο και Τίμπερ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι αρκετά «ρισκαδόρικο» να ποντάρει κάποιος σε γκολ όταν μιλάμε για το πρώτο ματς ενός νοκ-άουτ ζευγαριού, όμως Μπενφίκα και Άγιαξ δύσκολα θα γυρίσουν τη… πλάτη τους στο DNA τους. Μιλάμε για δυο φουλ επιθετικές ομάδες, οπότε το over 2.5 στο 1.75 της Novibet αποκτά αξία.