24ο δημοτικό σχολείο Καβάλας

Στις 28 Μαΐου στις 10:30 το πρωί, στο γήπεδο μπάσκετ του 24ου Δημοτικού Σχολείου, θα διοργανωθεί μία γιορτή του μπάσκετ, από το Σύλλογο κατοίκων συνοικίας Νεάπολης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και το 24ου Δημοτικό Σχολείο.

Στις 14 Μαΐου ο Σύλλογος κατοίκων συνοικίας Νεάπολης Δήμου Καβάλας σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και το 24ο Δημοτικό σχολείο θα διοργανώσει μια γιορτή του μπάσκετ.

Οριγκάμι τουλίπες από χαρτί έφτιαξαν οι μικροί μαθητές του 24ου Δημοτικού Καβάλας για την γιορτή της γυναίκας.

Από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το «Παζάρι των Χριστουγέννων», το 24ο Δημοτικό σχολείο θα αγοράσει λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά βιβλία, που κάποια από αυτά θα δοθούν σε δημοτικό σχολείο στο Περιθώρι του Νομού Δράμας στο οποίο φοιτούν 28 μαθητές.

Ένας σωλήνας ύδρευσης έσπασε μπροστά από το 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας στην περιοχή της Νεάπολης το μεσημέρι της Τρίτης (5/4). 

 

Την Τετάρτη 8 Μαΐου το 24οΔημοτικό Σχολείο και το 24ο Νηπιαγωγείο, σε συνεργασία με τον Ομότιμο Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής ΑΠΘ κ.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, μέσω του γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Καβάλας, και το 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου Σκιών...