Μπαίνουμε σε ένα άκρως ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο, με πολλά σημαντικά ματς από θέμα βαθμολογίας, αλλά και γοήτρου. Όπως κάθε Παρασκευή, το πρόγραμμα μας επιφυλάσσει ματς που είναι άκρως αμφίρροπα στις μεγάλες κατηγορίες, όμως με λίγη… μελέτη βγαίνουν σημεία.

 

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά σήμερα

 

Εμείς έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με τη «μάχη» που θα δώσουν στη Φρανκφούρτη η τοπική Άιντραχτ κόντρα στην Αρμίνια του Μπίλεφελντ, σε ένα ματς που και οι δυο θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

 

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο μοναδικός στόχος για την Άιντραχτ φέτος, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα παίζει σε λίγες ημέρες και στο Γιουρόπα. Οι «αετοί» είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, όμως στα τελευταία παιχνίδια ίσως έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές τους, καθώς έχουν χάσει σημαντικές νίκες στο φινάλε. Ευελπιστούν πως θα επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενοι τη Μπίλεφελντ, έχοντας και παίκτες να γυρίζουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Τραπ και Κόστιτς είναι οι επιστροφές, αμφίβολος ο Χιντερέγκερ, εκτός οι Μπαρκόκ, Λεντς και Χάουγκε.

 

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Υποδέχθηκε τη Γκρόιτερ τη περασμένη αγωνιστική, όμως παρότι είχε τις φάσεις, η αντίπαλός της την αιφνιδίασε και το μόνο που κατάφερε ήταν να γλιτώσει την ήττα στο φινάλε. Σίγουρα η Αρμίνια έχει παίξει και καλύτερα, όντας επιπόλαιη στις κινήσεις της στο γήπεδο. Όπως δείχνουν τα πράγματα, προτιμάει να παίζει το ρόλο του αουτσάιντερ, κάτι που θα γίνει στη Φρανκφούρτη. Έχοντας μείνει πίσω βαθμολογικά, στοχεύει σε αποτέλεσμα, που θα τη βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεχίζει εκτός ο Ντε Μεντίνα, που είναι και η μοναδική της απουσία. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άιντραχτ έχει επικρατήσει κόντρα σε πιο δύσκολους αντιπάλους στην έδρα της, όμως θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτική για να πάρει τη νίκη σήμερα. Η Αρμίνια έχει τους τρόπους της να σκοράρει, θα βρει φάσεις και θεωρούμε πως το γκολ-γκολ στο 1.75 του Stoiximan έχει τύχει. 

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.