Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι αυτό που κλέβει τη παράσταση αυτή τη περίοδο στο ποδοσφαιρικό κουπόνι μας, όμως θα αφήσουμε λίγο χρόνο στη διοργάνωση για να δούμε πως θα ξεκινήσουν οι ομάδες και τα φαβορί.

 

Μάθετε τα πάντα για τα προγνωστικα euroleague

 

Στοιχηματικά θα κινηθούμε πιο συνετά, μιας και υπάρχουν ματς σε όλη την Ευρώπη που θα μπορούσαν να μας απασχολήσουν. Πιο συγκεκριμένα, στην Αγγλία το Κύπελλο είχε τη τιμητική του τις περασμένες ημέρες και σήμερα ο 3ος γύρος κλείνει με ένα πολύ δυνατό ματς στο Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και την Άστον Βίλα.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Εκεί που όλα έδειχναν πως είχαν πάρει το δρόμο τους για τη Γιουνάιτεντ, το πισωγύρισμα με τη Γουλβς στο πρωτάθλημα βάζει σε μπελάδες τους «μπέμπηδες» ενόψει της συνέχειας. Ο Ράγκνικ δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει το καλό κλίμα στην ομάδα και θα επιχειρήσει να κατακτήσει όσα περισσότερα μπορεί το διάστημα που θα μείνει στο πάγκο. Ο Γερμανός σκέφτεται να παρατάξει ένα σχήμα με κατά κύριο λόγο βασικούς στο Κύπελλο κόντρα στη Βίλα, έτσι ώστε να πάρει τη πρόκριση και να φτιάξει η ψυχολογία όλων για τη συνέχεια. Εκτός σίγουρα είναι ο Πογκμπά, ο Μαγκουάιρ, ο Μαρσιάλ και ο Λίντλοφ, ενώ πιθανότατα θα μείνει στο πάγκο και ο Ντε Χέα.

 

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Οι πρώτες καλές ημέρες του Τζέραρντ στο πάγκο των «χωριατών» έχουν περάσει και η Βίλα έκανε κάποιες μαζεμένες «γκέλες» το τελευταίο διάστημα στη Πρέμιερ Λιγκ. Το υλικό της ομάδας είναι αρκετά καλό, πάντως και ο πρώτος στόχος μπορεί να είναι η άνετη σωτηρία, όμως όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Ο νεαρός μάνατζερ έπεισε τον Κουτίνιο να έρθει στο Μπέρμιγχαμ και η μεταγρφή αυτή ήταν μια έκπληξη για πολλούς. Ο Βραζιλιάνος λογικά δε θα παίξει στο Μάντσεστερ, όμως το ηθικό όλων στο σύλλογο ανέβηκε αισθητά με τη κίνηση αυτή. Σημαντική απουσία ο Τραορέ, αλλά και ο Τρεζεγκέ λόγω Κόπα Άφρικα, εκτός ο Μπέιλι και ο Νακάμπα.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο ομάδες δε θα έχουν πολλές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα. Οι γηπεδούχοι θέλουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, όμως η εικόνα τους δεν αφήνει περιθώρια στήριξης. Η Βίλα θα έχει τις ευκαιρίες της και μπορεί να σκοράρει. Παίζουμε το γκολ-γκολ στο 1.80 του Stoiximan.