Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές για τον κορονοϊό και το πόσο μεγάλο ρόλο έχει παίξει στο ποδόσφαιρο, τη στιγμή που η συγκεκριμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της χώρας μας είναι άκρως… αφιερωμένη στη πανδημία.

 

Μάθε τα πάντα για τον στοιχημαν

 

Μόλις ένα ματς θα γίνει σήμερα από τα 17 (!) που προγραμματίστηκαν στις δυο επαγγελματικές μας κατηγορίες. Μιλάμε για τη δοκιμασία του Παναθηναϊκού στο Βόλο από την ομώνυμη ομάδα, με σέντρα στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό.

 

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του ο Βόλος μετά την απομάκρυνση του Αμπασκάλ, με τον Κώστα Μπράτσο να συνεχίζει κανονικά στο πάγκο της ομάδας, παρότι έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Οι Βολιώτες εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δε παίζουν με βάση τις δυνατότητές τους και έχουν πέσει αισθητά στη βαθμολογία, τη στιγμή που υποδέχονται την ομάδα που τους άφησε εκτός συνέχειας Κυπέλλου. Στόχος πέρα από το αποτέλεσμα είναι και μια καλή εμφάνιση, με τον Μπράτσο να μην παίρνει μαζί του τον τραυματία Νίνη και τον Ρίνερ, που είναι προς αποχώρηση. 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μετά τη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη πριν μερικές ημέρες, δείχνοντας έτοιμος για τη μεγάλη μάχη της Ευρώπης. Οι «πράσινοι» έβγαλαν ποιότητα και πάθος, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Γιοβάνοβιτς. Με την ίδια λογική, το «τριφύλλι» θα κυνηγήσει ακόμα ένα τρίποντο, αυτή τη φορά παίζοντας στο Βόλο, μια ομάδα που γνωρίζουν πολύ καλά. Ο Σέρβος τεχνικός δε θα έχει μαζί του τον Χουάνκαρ που χτύπησε με τον Άρη, όμως είδε τους Πέρεθ και Χατζηγιοβάνη να αναρρώνουν πλήρως και να μπαίνουν στην αποστολή. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του Βόλου, μιας και δεν έχει ηττηθεί ποτέ, ενώ κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας έχει κάνει μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Πηγαίνει σχεδόν πλήρης στο ματς, είναι σε καλή κατάσταση και το διπλό στο 2.05 του Stoiximan είναι στο χέρι του.