Μεγάλος αριθμός φροντιστηρίων θα λειτουργήσει από σήμερα, 3 Ιανουαρίου, με τηλεκπαίδευση περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας για αυστηριοποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα φροντιστήρια επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ  ο εκπαιδευτικός και πρόεδρος της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης.

 

Όπως είπε μετά την συνεδρίαση της ΟΕΦΕ που είχε ως θέμα τον τρόπο λειτουργίας των φροντιστηρίων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος ανέφερε:

 

«Εμείς από την πρώτη στιγμή που είχαμε το θέμα της πανδημίας, με πολύ μεγάλο σεβασμό στη δημόσια υγεία και της υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας αντιμετωπίσαμε το θέμα, προφανώς τηρώντας όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα που μας ζητούν -κατά καιρούς- να εφαρμόσουμε».

 

Μετά τη συνεδρίαση του προεδρείου του ΟΕΦΕ, που έγινε χθες, όπως τόνισε ο κ. Βαφειαδάκης «πήραμε την απόφαση να δώσουμε μια ισχυρή σύσταση να γίνουν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση μέχρι να δούμε με ποιον τρόπο θα ήταν ασφαλής η προσέλευση των παιδιών και δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στην εκπαιδευτική δραστηριότητα».

Πηγή: ΕΡΤ