Δεύτερη ημέρα του χρόνου στην Αγγλία και η δράση στην Αγγλία δε σταματά, ίσα ίσα που ολοένα και περισσότερες ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο, έχοντας αφήσει πίσω τους τις δύσκολες καταστάσεις του κορονοϊού. Μπάλα έχουμε και στην Ισπανία, με μια σχεδόν πλήρη αγωνιστική κίνηση.

 

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα στοιχηματοσ σημερα.

 

Θα αποφύγουμε τα πολύ εμπορικά παιχνίδια των μεγάλων κατηγοριών και θα εστιάσουμε στη Τσάμπιονσιπ. Εκεί, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ματς στα ψηλά, με τη 2η Μπλάκμπερν να υποδέχεται την «αναγεννημένη» Χάντερσφιλντ.

 

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Αυτό που κάνει η Μπλάκμπερν εδώ και 40 ημέρες είναι πραγματικά εντυπωσιακό, σε μια τόσο δύσκολη κατηγορία όπως η Τσάμπιονσιπ. Τα «ρόδα» είναι σε φουλ φόρμα, μετρούν 7 νίκες στα τελευταία 8 ματς και μετά τη συντριβή από τη Φούλαμ, είναι μια εντελώς άλλη ομάδα, στοχεύοντας ξεκάθαρα στις 2 πρώτες θέσεις. Το θετικό με την ομάδα του Μόμπρεϊ είναι πως δεν έχει επηρεαστεί από τον κορονοϊό και όσα ματς έχασε ήταν λόγω των αντιπάλων της. Κόντρα στη Χάντερσφιλντ θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως δεν έχει φτάσει τυχαία ως εδώ, με όποιες απουσίες να είναι μακροχρόνιες.

 

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ:  Με μια πολύ σπουδαία εμφάνιση και νίκη αποχαιρέτησε το 2021 η Χάντερσφιλντ, μιας και έφυγε με το διπλό από το Νότιγχαμ πριν από 3 ημέρες. Η ομάδα από το Δυτικό Γιόρκσαϊρ δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχε δείξει τις τελευταίες της σεζόν στη Τσάμπιονσιπ και φέτος είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να τερματίσει μέσα στα πλέι-οφ. Μετράει 5 ματς αήττητη και 3 σερί νίκες, ενώ σήμερα πηγαίνει στην έδρα της πιο «καυτής» ομάδας της κατηγορίας για να της κάνει τη… ζωή δύσκολη. Τρεις παίκτες θα λείψουν λόγω τραυματισμού, όμως δεν επηρεάζουν τα πλάνα του προπονητή. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο ομάδες που είναι στο καλύτερο σημείο τους μέσα στη σεζόν, κοντράρονται με το βαθμολογικό ενδιαφέρον στα ύψη. Η Μπλάκμπερν έχει την έδρα και μια πολύ καλή άμυνα, όμως τοι φιλοξενούμενοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Η προϊστορία μας «σπρώχνει» προς το γκολ-γκολ του 1.88 από τον Stoiximan.