Πλησιάζοντας το φινάλε στο 2021, στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια που μπορούν να μας απασχολήσουν στοιχηματικά, μιας και τα πρωταθλήματα έχουν εμβόλιμες αγωνιστικές.

 

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο στην Αγγλία, όμως και σε μια ακόμα χώρα υπάρχει δράση. Φυσικά αναφερόμαστε στη Πορτογαλία, εκεί όπου σήμερα ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στη Πόρτο και τη Μπενφίκα.

 

Μάθετε τα πάντα για την Πτώση Αποδόσεων

 

ΠΟΡΤΟ: Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη της Πόρτο επί της Μπενφίκα στο Κύπελλο και σίγουρα οι «Δράκοι» έχουν κάθε λόγο να μπουν με τη «ταμπέλα» του φαβορί και στο ματς του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο είδε τη Σπόρτινγκ να τη προσπερνά χθες και θα κυνηγήσει το τρίποντο για να περάσει εκ νέου στη κορυφή, ασχέτως αν απέναντί της θα βρει ένα σύνολο αποφασισμένο να μη χάσει ακόμα ένα ντέρμπι μέσα σε λίγες ημέρες. Αγωνιστικό «πλήγμα» είναι η απουσία του ηγετικού χαφ Λουίς Ντίας, τιμωρημένος ο Εβανίλσον, αμφίβολοι οι Πέπε και Γκρούγιτς.

 

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Πολλά και διάφορα συνέβησαν τη περασμένη εβδομάδα στη Μπενφίκα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, με «θύτη» την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα, τη Πόρτο. Οι Λουζιτανοί αποχαιρέτησαν τον προπονητή τους Ζορζ Ζέζους, ο οποίος ήταν «κόκκινο πανί» για το κόσμο, παρότι η παρουσία της ομάδας δεν είναι κακή φέτος. Πλέον, η ομάδα με υπηρεσιακό τον προπονητή της Β’ ομάδας, πηγαίνει σε ένα μεγάλο ντέρμπι, που θα δείξει αν όντως ο Ζέζους ήταν αυτός που της χαλούσε την εικόνα. Αρκετές οι απουσίες και οι πιο σημαντικές αυτές των Οταμέντι, Γκριμάλντο, Νούνιες και Βερίσιμο. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπενφίκα σίγουρα θα έχει πολλά να φτιάξει και να αλλάξει με το νέο έτος, όμως αυτή τη στιγμή, μομέντουμ, αγωνιστικά νέα, παράδοση και φόρμα δείχνουν Πόρτο. Στο 2.00 ο άσος είναι χαμηλός στον Stoiximan, αλλά λογικός. 

 

Στοιχηματικές εταιρίες και Αναλυσεις αγωνων στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)