Τελευταία αγωνιστική σήμερα για το 2021 στο Ιταλικό πρωτάθλημα, με τα φαβορί να έχουν δύσκολες αποστολές, είτε εντός είτε εκτός. Η Ίντερ υποδέχεται την επικίνδυνη Τορίνο, η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της φορμαρισμένης Έμπολι, η Φιορεντίνα παίζει στη Βερόνα και η Ρόμα υποδέχεται τη Σαμπντόρια.

 

Μάθετε τα πάντα για το κουπονι οπαπ.

 

Με το τελευταίο ματς θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Στη Ρώμη, οι «τζιαρολόσι» θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την εμφάνιση που έκαναν στο Μπέργκαμο κόντρα στην ανεβασμένη Σαμπντόρια, που κυνηγάει τη 2η σερί εκτός έδρας νίκη της.

 

ΡΟΜΑ: Πράγματα και θάματα έκανε η Ρόμα πριν μερικές ημέρες στην έδρα της πολύ ισχυρής Αταλάντα, δείχνοντας μέρος από τη μεγάλη της κλάση. Οι παίκτες του Μουρίνιο βρέθηκαν πολύ νωρίς με 2-0 μπροστά και έκαναν καλή διαχείριση για το τελικό 4-1. Η ομάδα πλησίασε τη 4η θέση και θα προσπαθήσει να «χτίσει» σερί υποδεχόμενη τη Σαμπντόρια. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε την ίδια προσήλωση από το πρώτο λεπτό, καθώς όλοι θέλουν να κλείσουν με νίκη τη χρονιά. Γνωστές είναι μακροχρόνιες απουσίες των Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι και Ελ Σαράουι.

 

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Παρότι ήταν καλύτερη κόντρα στη Βενέτσια, η Σαμπντόρια πλήρωσε μια ολιγωρία της άμυνας στα τελευταία λεπτά και τελικά αρκέστηκε στον εντός έδρας βαθμό. Πηγαίνει στη Ρώμη με καλό ηθικό, πάντως, καθώς γνωρίζει πως είναι το αουτσάιντερ του αγώνα και δε θα έχει άγχος για το αποτέλεσμα. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και ο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα θα έχει όλα του τα «όπλα», πέραν των γνωστών και μακροχρόνιων απουσιών των Ντάμσγκααρντ, Τορεγκρόσα και Ιχατάρεν.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόμα θα μπει στην αναμέτρηση με το ηθικό στα ύψη μετά τα όσα έκανε στο Μπέργκαμο, όμως δε θα έχει εύκολο έργο. Η Σαμπντόρια είναι σε καλή κατάσταση και έχει τρόπους να τη δυσκολέψει. Επιλογή μας το over 2.5 στο 1.67 της Betsson.

 

Στοιχηματικές εταιρίες με Livescore αποτελέσματα στο myscore.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).