Μπαίνουμε αισίως στις τελευταίες ημέρες του 2021 και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων ανά τον κόσμο θα αρχίσουν να μειώνονται όσο θα πλησιάζουμε στη πρωτοχρονιά. Στην Ιταλία σύντομα θα ξέρουμε και τον πρωταθλητή χειμώνα, με αρκετές ομάδες να είναι κοντά στη κορυφή.

 

Μάθε τα πάντα για τα Prognostika stoiximatos 

 

Η πρωταθλήτρια Ίντερ δε δείχνει σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να αφήσει το «στέμμα» της τόσο απλά και τα πηγαίνει πολύ καλά και φέτος. Σήμερα δοκιμάζεται στο Σαλέρνο κόντρα στη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα.

 

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Εξ’ αρχής γνώριζε πως έμπαινε σε μια πολύ δύσκολη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και θα έπρεπε να παίξει καλύτερα από το μέσο όρο της για να έχει ελπίδες παραμονής. Η Σαλερνιτάνα, παρότι ενισχύθηκε το καλοκαίρι, χρειάζεται να διορθώσει πολλά πράγματα στο β’ γύρο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται καθηλωμένη στην ουρά της κατάταξης, έχοντας πολλά θέματα, κυρίως στο σκοράρισμα. Ο κόουτς Κολαντουόνο ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα κόντρα στη πρωταθλήτρια Ίντερ και να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό στο Κύπελλο που ήρθε πριν μερικές ημέρες στη Γένοβα. 

 

ΙΝΤΕΡ: Ολοένα και ανεβαίνει αγωνιστικά η Ίντερ και παρότι έχει περάσει από σαρωτικές αλλαγές σε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο το καλοκαίρι, ακόμα διατηρεί τη… στόφα της πρωταθλήτριας και είναι στη κορυφή της βαθμολογίας. Οι «νερατζούρι» θα ψάξουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο Σαλέρνο και η αλήθεια είναι πως είναι ξεκάθαρα στο χέρι τους. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους βασικούς του παίκτες, μιας και μόνο ο Κορέα παραμένει εκτός και θα ψάξει να πιέσει από το ξεκίνημα για να βρει ένα γρήγορο γκολ και να «ανοίξει» την άμυνα της γηπεδούχου. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες μέχρι ώρας στη σεζόν και οι «νερατζούρι» έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν πως θα συνεχίσουν στη κορυφή. Θα παίξουμε να σκοράρουν και στα δυο ημίχρονο, στο 1.70 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)