Μπορεί τα περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα ματς του τριημέρου να έγιναν χθες σε όλη την Ευρώπη, έχουμε όμως και σήμερα πολύ σημαντικά ματς, ιδίως σε Ιταλία και Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς ωστόσο να ξεχνάμε το Κύπελλο Ελλάδας, που ήδη προσέφερε πολλές συγκινήσεις.

 

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

 

Το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτό στο Τορίνο, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Έμπολι, που θα ψάξει τη 2η σερί έκπληξη μετά την επική ανατροπή επί της Φιορεντίνα.

 

ΤΟΡΙΝΟ: Για ακόμα ένα ματς που έπαιξε κόντρα σε ομάδα από το πάνω «ράφι» της χώρας εκτός έδρας, η Τορίνο είχε τη κατοχή, είχε φάσεις, όμως τελικά δε κατάφερε να πάρει κάτι στο «Ολίμπικο» με τη Ρόμα. Η ομάδα από τη βόρεια Ιταλία φαίνεται να μην έχει αυτό το κάτι που θα χρειαστεί για να κάνει το επόμενο βήμα βαθμολογικά. Στην έδρα της, πάντως, παρουσιάζεται πολύ ισχυρή και θα ψάξει την επιστροφή στα τρίποντα απέναντι στην επικίνδυνη Έμπολι, η οποία αν υποτιμηθεί είναι δεδομένο πως θα κάνει τη ζημιά. Οι απουσίες θα είναι αρκετές, με τους Μπελότι, Ανσάλντι, Ροντρίγκες, Βέρντι και Τζίτζι να είναι τραυματίες.

 

ΕΜΠΟΛΙ: Μόνο σαν νεοφώτιστη δε παίζει η Έμπολι τη φετινή σεζόν, έχοντας πραγματοποιήσει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις, είτε όταν παίζει εντός, είτε εκτός έδρας. Η ομάδα του Αουρέτσιο Αντρεατσόλι καταφέρνει να «υπνωτίζει» με τον τρόπο παιχνιδιού της τους αντιπάλους της και να «χτυπάει» στο φινάλε, κάτι που έκανε πρόσφατα με τη Σασουόλο και τη Φιορεντίνα. Πηγαίνει στο Τορίνο με το ίδιο σκεπτικό και τρόπο παιχνιδιού, ελπίζοντας σε λάθη της «γκρανάτα» για να πάρει ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό πως θα έχει υγιείς όλους τους βασικούς της παίκτες.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η «γκρανάτα» έχει ηττηθεί σε όλα της τα παιχνίδια με τους «μεγάλους» στο γκολ, όμως υποδεχόμενη ομάδες του… χεριού της, σπάνια λαθεύει φέτος. Η Έμπολι ήταν τυχερή με τη Φιορεντίνα, σήμερα θα περάσει δύσκολα. Πάμε στον άσο του 1.78 από τον Stoiximan.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).