Στην Εθνική ομάδα παμπαίδων κλήθηκε ο νεαρός αθλητής της Energean Kavala BC, Νίκος Παπουτσής

 

Ο 14χρονος Kαβαλιώτης αθλητής θα συμμετέχει στην προπόνηση του κλιμακίου παμπαίδων του βορρά και επιλέχτηκε για να συμμετέχει στο τελικό ρόστερ της Εθνικής Παμπαίδων για το camp που θα γίνει στις 23 Ιουνίου στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης. 

 

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Άλλη μία χρονιά αναγνώρισης της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα της ENERGEAN KAVALA B.C» αναφέρει η Energean Kavala BC

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

 

«Την Τετάρτη (23/06, 17.00) στο δεύτερο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του κλιμακίου παμπαίδων Βορρά (γεννημένοι τα έτη 2006 και 2007) και μαζί με παιδιά από το Νότο θα στελεχωθεί η Εθνική. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλητές:

 

Κεραμιτσόπουλος Νίκος (ΚΑΟΔ), Γρηγορίου Νίκος (ΚΑΟΔ), Αλεμδάρ Δόουζ (Λεύκιππος Ξάνθης), Ντωνές Ιωάννης (Ίκαροι Σερρών), Κουτσάκης Ευάγγελος (Ηράκλεια Σερρών), Μανασσής Σάββας (Ορφέας Νέου Σκοπού), Κουρτίδης Απόστολος (Αρίων Ξάνθης), Παπουτσής Νίκος (Ε.Κ. Καβάλας), Γκοτζαμανίδης Μάριος (Μαντουλίδης), Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας (ΧΑΝΘ), Μπόρσης Κωνσταντίνος (Α.Ο. Κεραυνός Λάρισας) Δρυστέλλας Δημήτρης (Φοίβος Λάρισας), Τσαχτσίρας Φίλιππος (Α.Σ. Καστοριά), Λιοτόπουλος Ελευθέριος (ΔΕΚΑ), Καρπούζης Σταύρος (ΠΑΟΚ) και Δονάκης Ιωάννης (ΠΑΟΚ)».