1ο Σύστημα Προσκόπων

Για μία ακόμα χρονιά οι Πρόσκοποι Καβάλας ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Χαμόγελο του παιδιού και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες για το υγειονομικό προσωπικό Covid των νοσοκομείων ΑΜΘ.Αν τύχει κάποιος από εσάς να λάβει μία χριστουγεννιάτικη κάρτα από κάποιον άγνωστο… να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που φέτος στις γιορτές τον σκέφτονται!

Οι Πρόσκοποι Καβάλας δέχτηκαν με χαρά την πρόταση του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελου του παιδιού» να στείλουμε την ευγνωμοσύνη μας στους υγειονομικούς υπαλλήλους των Νοσοκομείων μας λόγω των δύσκολών συνθηκών που περνάνε τον τελευταίο καιρό.

 

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, τα λυκόπουλα, παιδιά ηλικίας δημοτικού, γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων δημιουργώντας «στέκια» τροφής και νερού σε 5 σημεία της πόλης μας.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καβάλας σε συνεργασία με το "Χαμόγελο του παιδιού",θα συμμετάσχει στο bazaar που διοργανώνει από 23-31/12/2019 και θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε παιδιά στις 24/12 και 31/12 (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα).