1ο Γυμνάσιο Καβάλας

Στους χώρους του δημαρχείου της Καβάλας ξεναγήθηκαν μαθητές του Johannes Scharrer Gymn

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ τάξης του πρώτου γυμνασίου Καβάλας από τ

Το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, έγινε η βράβευση της κινηματογραφικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Καβάλας, από τον Δήμο Καβάλας, για την κατάκτηση του 2ης θέσης, στον 13ο διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών "Cinema... διάβασες;".

Στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής μαθητών, δώδεκα μαθητές του 1ου Γυμνασίου Καβάλας επισκέφθηκαν την πόλη της Νυρεμβέργης, από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου. 

Οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Καβάλας και οι καθηγητές του σχολείου θα συναντηθούν μετά από 43 χρόνια το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στο σχολείο τους, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση.

Στο top επικαιρότητας των Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηγιοβαννάκη με αφορμή την πτώση καλωδίου στο 1ο Γυμνάσιο Καβάλας μέσα στην αυλή του σχολείου την ώρα της προσευχής.

"Μαζί για την Ευρώπη-Μαθαίνοντας από το παρελθόν για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων όπως

Ο διαγωνισμός  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, (Μάσκες , selftest  πρόσφατα κυρίως για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου)  λόγω της πανδημίας στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου Καβάλας, το Σάββατο 5 Ιουλίου  10:00-13:00 μ.μ.

Το 3ο βραβείο του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου» απέσπασε το 1ο Γυμνάσιο Καβάλας για την ταινία «Μνήμη απίθανη…» που δημιούργησαν οι μαθητές

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να παραβρεθούν το Σάββατο 8 Φεβρουάριου 2020 και ώρα 13.00 στην ταβέρνα "ΚΥΡΑ-ΒΑΓΓΕΛΙΩ", στο Περιγιάλι Καβάλας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2020.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση και το Σύλλογο των Εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου Καβάλας σας προσκαλούν στην ομιλία– συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στις 18:00 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου με θέμα: «Εφηβεία και όρια»