Μια εβδομάδα πέρασε από την πρώτη μάχη της Σίτι με τη Ντόρτμουντ στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όλη η Ευρώπη περιμένει να δει αν ακόμα μια χρονιά οι «πολίτες» θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με άδεια χέρια.

 

Οι Γερμανοί είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το έργο της πολυδιαφημισμένης ομάδας του Γκουαρντιόλα μόνο εύκολο δε θα είναι στη Βεστφαλία.

 

Παίξε στοίχημα νόμιμα στο σπίτι σου και λάβε το goalbet bonus.

 

Ντόρτμουντ: Μπορεί να είχε στο μυαλό την αποψινή ρεβάνς με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι, παρόλα αυτά η Ντόρτμουντ παρέμεινε συγκεντρωμένη κάνοντας το καθήκον της στην “Mercedes-Benz-Arena” με αντίπαλο την Στουτγκάρδη (3-2) το Σάββατο (10/4). Δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο έμειναν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης. Ανέτρεψε τα δεδομένα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και χρειάστηκε το γκολ του 19χρονου Γερμανού μέσου Κνάουφ στο 80′ για να πανηγυρίσουν το “τρίποντο”.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Χιτς - Μορέι, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο - Μπέλιγκχαμ, Τσαν, Νταχούντ - Ρέινα, Χάαλαντ, Ρόις.

 

Μάν. Σίτι: Έξι αναμετρήσεις κράτησε το νικηφόρο σερί της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς το Σάββατο (10/4) γνώρισε μία ιδιαίτερα απρόσμενη ήττα από τη Λιντς στο “Etihad” (2-1). Ήταν μόλις η δεύτερη σε 36 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (31-3-2). Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 42′. Στο δεύτερο ανέβασαν ρυθμούς, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες προτού ισοφαρίσουν στο 75′.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Έντερσον - Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κάνσελο - Ντε Μπρούινε, Ρόδρι, Γκιντογκάν - Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντόρτμουντ είναι αναγκασμένη να ψάξει ένα γκολ και μετά να αμυνθεί, κάτι που δεν είναι στο DNA της. Η Σίτι αν βρει πρώτη αυτή γκολ θα κάνει το έργο της πιο απλό, έχοντας χώρους για κόντρα. Δε βλέπουμε έκπληξη, θα πάμε με το συνδυασμό του Χ2 με το over 2.5 στο 1.91 της goalbet.

 

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, livescore και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.