Διαβάστε για το bwin bonus εγγραφης.

 

Ώρα Εθνικών ομάδων σε όλη την Ευρώπη, καθώς σήμερα ξεκινούν τα προκριματικά για το Μουντιάλ που θα γίνει του χρόνου στο Κατάρ. Θυμίζουμε πως για τη ζώνη της Ευρώπης, ο πρώτος κάθε ομίλου πηγαίνει απευθείας στα τελικά, ενώ οι δεύτεροι παίζουν νέο τουρνουά, μαζί με ομάδες που θα έρθουν από το Nations League.

 

Στην πρεμιέρα των προκριματικών, θα αναλύσουμε τις πιθανότητες του Μαυροβουνίου για νίκη μέσα στη Λετονία.

 

Πρόταση στα αποτελέσματα πάμε στοίχημα: Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σε καμία περίπτωση τη δύναμη να κοντράρουν στα ίσα τους Βαλκάνιους. Το Μαυροβούνιο παρατάσσεται με μια εξαιρετική ομάδα στη Ρίγα και είναι στο χέρι τους να ξεκινήσουν με το δεξί τα προκριματικά. Το διπλό στο 1.78 από την bwin.

 

Λετονία: Έχουν υπάρξει αρκετά καλύτερες εποχές στο Λετονικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες και σίγουρα αυτή η «φουρνιά» παικτών από τη χώρα της Βαλτικής δεν είναι αυτή που μπορεί να μοιάζει πχ στην ομάδα του Βερπακόφσκις και του Αστάφιερς. Οι Λετονοί δεν κατάφεραν καν κάτι στο Nations League μένοντας πίσω από Φερόε και Μάλτα, ενώ σε αυτό τον όμιλο των προκριματικών θα δώσουν πολύ δύσκολες αποστολές. Θα υποδεχθούν το Μαυροβούνιο με στόχο να μην ηττηθούν, ενώ από το ρόστερ δύσκολα ξεχωρίζει κάποια γνωστή φυσιογνωμία.

 

Αγωνιστικά Νέα: Δεκατέσσερις οι «λεγεωνάριοι» της αποστολής, 5 οι απόντες σε σχέση με αυτήν των παιχνιδιών του Νοεμβρίου, σημαντικότερος αυτών είναι ο Ρούγκινς (χαφ, Ρίγα), άγνωστο το στάτους του εμπειρότατου στόπερ Ντούμπρα, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του ουκρανικού πρωταθλήματος και η συμμετοχή του εκτιμάται τουλάχιστον αμφίβολη.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Οζολς – Σαβάλνιεκς, Τσερνομόρντιγς, Μακσιμένκο, Γιουρκόβσκις – Καμές, Ζγούζινς, Κάρκλινς, Τσιγκάνικς – Ικάουνιεκς, Γκουτκόβσκις.

 

Μαυροβούνιο: Μια χαρά τα πήγε στο Nations League το Μαυροβούνιο, που κατέκτησε την πρώτη στον όμιλό του και ανέβηκε στη Β’ κατηγορία. Στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ μέσω των προκριματικών ή της δεύτερης φάσης, γνωρίζοντας πως έχει έναν πολύ δυνατό όμιλο να περάσει με συμμετοχή ομάδων όπως η Ολλανδία, η Τουρκία και η Νορβηγία. Μόνο το διπλό υπάρχει σαν σκέψη για το ματς στη Ρίγα, ενώ στο ρόστερ της έχει παίκτες όπως οι Γιόβετιτς, Σάβιτς, Μάρουσιτς, Μπετσιράι και Βούκσεβιτς.

 

Αγωνιστικά Νέα: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά δύο νέα πρόσωπα στα χαφ (Βουλάι και Ζέτσεβιτς), ωστόσο απόλυτος σταρ της ομάδας παραμένει ο Στέφαν Γιόβετιτς της Μονακό. Τον 31χρονο φορ θα πλαισιώσει στην επίθεση ο Ντίνο Ισλάμοβιτς της Ρόζενμποργκ. Ξεχωρίζουν επίσης από το ρόστερ των Βαλκάνιων οι αμυντικοί Μάρουσιτς (Λάτσιο) και Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης).

 

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Μιγιάτοβιτς – Μάρουσιτς, Βούγιασιτς, Σάβιτς, Ραντούνοβιτς – Μπόλγιεβιτς, Στσέκιτς, Μπάκιτς, Χακσαμπάνοβιτς – Μουγκόσα, Γιόβετιτς.

 

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο sentragoal.