Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Μελισσόπουλο και Κυριάκο Βακιρτζή.  

 

«Ο γνώριμος σε όλους μας Ραφαήλ επιστρέφει μετά από μια ολιγόμηνη απουσία, για μη "αγωνιστικούς"  λόγους,  για να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε όλοι μαζί και "βίαια" διακόπηκε. 

 

Ο Κυριάκος Βακιρτζής έρχεται από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Χρυσόστομο Μανωλαρά και το Δ.Σ. του Ορφέα.

 

Επίσης θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε  το διοικητικό Συμβούλιο, τον πρόεδρο Νικόλαο Λαμπίδη και τον εξαίρετο προπονητή Μαγκαφίνη Δημήτριο  του Αετού Οφρυνίου που άμεσα συναίνεσαν σε αυτή την μετακίνηση. 

 

Νιώθουμε κυριολεκτικά μεγάλη τιμή όταν οι ομάδες του Νομού μας καταλαβαίνουν τον αγώνα μας και στέκονται δίπλα μας τόσο πρόθυμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.   

 

«Μας δημιουργεί μεγάλη αίσθηση ευθύνης και να γνωρίζουν όλοι ότι και από την πλευρά μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους σε οποιοδήποτε θέμα μας ζητηθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.