Με… άγριες διαθέσεις ξεκίνησε χθες η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς ήδη εκτεθήκαμε με τη Μπαρτσελόνα, η οποία εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών και δέχθηκε 4 τέρματα από μια εκπληκτική Παρί. Σήμερα έχουν τα δυο επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ αμφίρροπα και άκρως ενδιαφέροντα.

 

Το πρώτο χρονικά θα γίνει στο Οπόρτο, εκεί όπου οι «δράκοι» του Κονσεϊσάο θα υποδεχθούν την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους, με στόχο το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά.

 

Η ΕΕΕΠ έχει απαγορεύσει τις λέξεις για προσφορές* όπως bet365 bonus εγγραφης.
 

 

Πόρτο: Στους 10 ολόκληρους πόντους έχει φτάσει η διαφορά της Πόρτο από τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλική λίγκα και είναι πολύ δύσκολο να θυμηθεί κάποιος πότε ήταν η τελευταία φορά που οι «δράκοι» έμεναν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν καλή ομάδα, ίσα ίσα που πριν τις τελευταίες τους γκέλες πήγαιναν… τρένο.

 

Πλέον, ο στόχος για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μοναδικός για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η Γιουβέντους είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος, όμως οι «δράκοι» έχουν κάνει και στο παρελθόν υπερβάσεις. Εκτός για το ματς οι Μαρκάνο, Εμπαγιέ και φυσικά ο Νανού.

 

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Πόρτο και Μποαβίστα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, προηγήθηκαν στο 8’ με τον Πορόζο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ελις έκανε το 2-0. Οι “δράκοι” μείωσαν στο 54’ με τον Ταρέμι, ενώ στο 82’ ο Σέρχιο Ολιβέιρα με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αστόχησε από τα 11 βήματα, με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Σέζνι - Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο - ΜακΚένι, Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Κιέζα - Μοράτα, Ρονάλντο.
 

Δείτε πως να κάντε την bet365 εγγραφη.
 

Γιουβέντους: Μπορεί στην Ιταλία να έχουν μείνει πίσω από την κορυφή, όμως ο πιο ξεκάθαρος στόχος της Γιουβέντους είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπιανκονέρι» έχουν αποδείξει πως στη Σέριε Α είναι τα αφεντικά εδώ και πολλά χρόνια, βάζοντας φέτος τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

 

Ο Αντρέα Πίρλο, φυσικά, τονίζει πως η ομάδα του θέλει να κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, όμως προέχει η Ευρώπη. Στο «Ντραγκάο» δύσκολα θα παίξουν οι Αρτούρ, Κουαντράντο και Ντιμπάλα, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουν τον Μπονούτσι.

 

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-0 από τη Νάπολι γνώρισε η Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ινσίνιε, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε ωστόσο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Σέζνι - Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο - ΜακΚένι, Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Κιέζα - Μοράτα, Ρονάλντο.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες έχουν σαν πρώτο στόχο τη διάκριση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο στα δυο παιχνίδια. Οι Πορτογάλοι σαφώς και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, θα πιέσουν, όμως η «μεγάλη Κυρία» είναι πολύ έμπειρη. Δείτε την πρόταση μου στο άρθρο εδώ.
 

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, casino, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal. 21+ ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.