Ολοκληρώνονται σήμερα τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια Κυπέλλων ανά την Ευρώπη, καθώς από αύριο ξεκινάει μια νέα αγωνιστική στα πρωταθλήματα. Αρκετές ομάδες περιμένουν αυτή την ημέρα για να πάρουν τα εισιτήρια της επόμενης φάσης του Κυπέλλου τους, καθώς το βλέπουν σαν βασικό στόχο για φέτος.

 

Μια εξ’ αυτών των ομάδων είναι η Τσέλσι, η οποία δείχνει να μπαίνει σιγά-σιγά στον σωστό δρόμο κάτω από τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Οι «μπλε» δοκιμάζονται στο Μπάρνσλεϊ από την τοπική ομάδα για τον 5ο γύρο του FA Cup.

 

Πρόταση: Το Κύπελλο είναι ίσως η μοναδική διοργάνωση που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τέλους φέτος η Τσέλσι (παρότι είναι και στο Τσάμπιονς Λιγκ) και της δίνεται μια δυνατότητα να βρεθεί εύκολα στην 8άδα. Πάμε στο διπλό μαζί με το over 2.5, που προσφέρεται στο 1.80 από τη stoiximan.
 

Μπάρνσλεϊ: Οριακά είχε σωθεί πέρσι η Μπάρνσλεϊ στην Τσάμπιονσιπ, όμως φέτος οι «κόκκινοι» κάνουν μια πολύ καλή πορεία στην κατηγορία, ενώ θα μπορούσαν να βρίσκονται ακόμα ψηλότερα από την 13η θέση, αν δεν είχαν τις απώλειες βαθμών στα 5 τελευταία τους παιχνίδια. Η ομάδα υπό τις οδηγίες του πρώην άσου της Μπάγερν Βαλεριέν Ισμαέλ δείχνει συμπαγής αμυντικά και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στην Τσέλσι, γνωρίζοντας πως είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Για να φτάσει εδώ, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Νόριτς στον προηγούμενο γύρο, νικώντας με 1-0.

 

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 30 Ιανουαρίου. Δεν ήταν πολλές οι φάσεις του αγώνα, δίκαιο το αποτέλεσμα.
Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Κόλινς – Σολμπάουερ, Άντερσεν, Χέλικ – Μπρίτεν, Μόβατ, Κέιν, Στάιλς – Τσάπλιν, Γούντροου, Φρίσερ.
 

Δείτε επίσης το κορυφαίο στοιχιμαν καζινο.

 

Τσέλσι: Αρκετά έως πολύ βελτιωμένη είναι η εικόνα της Τσέλσι υπό τον Τούχελ, καμία σχέση με όσα βλέπαμε στις τελευταίες ημέρες του Λάμπαρτ στον πάγκο. Οι «μπλε» παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής και σκοράρουν, έχουν εμπιστοσύνη στις κινήσεις τους και βγάζουν υγεία. Ο Γερμανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θα παλέψει για όλες τις διοργανώσεις και σε αυτή τη φάση έχει την ευκαιρία να φτάσει στην «8άδα» του Κυπέλλου χωρίς μεγάλη πίεση. Για το ματς του «Όουκγουελ» δεν υπολογίζεται ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ αναμένεται μερικό ροτέισον στο αρχικό σχήμα.

 

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-2 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Μάουντ το 0-1 στο 43’, ισοφάρισε η Σέφιλντ με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ στο 55’, το 1-2 έκανε ο Ζορζίνιο με πέναλτι στο 58’.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Κέπα - Τζέιμς, Ζούμα, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ - Καντέ, Χάβερτζ, Γκλίμορ - Ζίγες, Άμπραχαμ, Χάντσον-Οντόι.

 

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.