Την Πέμπτη 16 Ιουλίου ξεκινά το Cosmopolis 2020 με την ενότητα CosmoHome και τις «σπιτικές» συναυλίες σε αναπάντεχα μέρη στη χερσόνησο της και  προσκαλεί το κοινό της πόλης και όχι μόνο να τις απολαύσει.
 

Εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών, η οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει τον κόσμο για κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

•Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες του CosmoHome είναι δωρεάν.

 

•Ωστόσο, συστήνεται όποιος θέλει να παρακολουθήσει τις συναυλίες να κάνει προκράτηση θέσης που μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από την  ιστοσελίδα του φεστιβάλ (cosmopolisfestival.gr) ή από το Κέντρο  Πληροφόρησης Επισκεπτών του Δήμου Καβάλας (πρώην περίπτερο ΕΟΤ στην  κεντρική πλατεία).

 

•Οι χώροι των συναυλιών θα είναι οριοθετημένοι με περίφραξη και εντός  αυτών θα μπορούν να εισέρχονται μόνο όσοι έχουν πρόσκληση, έτσι ώστε να  υπάρχει ο κατάλληλος έλεγχος του αριθμού των ακροατών.

 

•Οι θέσεις για κάθε χώρο είναι συγκεκριμένες και τοποθετημένες σύμφωνα  με τις τελευταίες υγειονομικές διατάξεις.

 

•Στους χώρους των συναυλιών θα διατίθενται θέσεις μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες.

 

•Κατά την προσέλευση στις συναυλίες το κοινό είναι καλό να έχει τις δικές του μάσκες. Η μάσκα θα πρέπει να χρησιμοποιείται υποχρεωτικά τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τον χώρο. Όταν ο θεατής καθίσει στην θέση του, τότε μπορεί να βγάλει τη μάσκα.

 

•Οι χορηγοί του CosmoHome και η διοργάνωση, ως ένδειξη καλής φιλοξενίας, θα προσφέρουν στο κοινό που θα παρακολουθεί τις συναυλίες ειδικά συσκευασμένα κεράσματα και ένα ποτήρι κρασί.

 

•Το κρασί θα σερβίρεται σε γυάλινο ποτήρι στο πλαίσιο της οικολογικής ευαισθησίας του φεστιβάλ. Παίρνοντας το ποτήρι από την είσοδο, το κοινό  θα καλείται να αφήσει μια πολύ μικρή εγγύηση αξίας 2 ευρώ, την οποία θα παίρνει πίσω αμέσως μόλις επιστρέφει το ποτήρι στη διοργάνωση.

 

•Οι συναυλίες θα ξεκινούν στις 21:30 και θα ολοκληρώνονται περίπου στις 22:30-23:00 χωρίς διάλειμμα, όπως υπαγορεύεται από τη νομοθεσία.

Ευχόμαστε όλοι μας να απολαύσουμε τις υπέροχες μελωδίες από κάθε άκρη  του κόσμου που θα «δονήσουν» την ιστορική χερσόνησο της Παναγίας κάθε Πέμπτη από τις 16 Ιουλίου έως και τις 20 Αυγούστου 2020.

Περιμένουμε να καλωσορίσουμε και εσάς με μεγάλη χαρά.

Η οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ Cosmopolis