Μια ακόμη όμορφη διοργάνωση στο πανέμορφο καστανοδάσος Παλαιοχωρίου, την Κυριακή 27/10. Πολλοί οι επισκέπτες από νωρίς το πρωί καθώς ο καιρός ήταν σύμμαχος μας.

 

Όλοι γεύτηκαν ψητά και βραστά κάστανα και κόκκινο κρασί. Υπέροχοι οι μουσικοί μας, πολλοί αυτοί που ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και διασκέδασαν... 

 

Ευχαριστούμε την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε για άλλη μια χρονιά στον Πολιτιστικό Σύλλογο, ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για την χορηγία, ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Σαραντούδη και τους εργαζόμενους του δήμου για τις εργατοώρες που ξόδεψαν για τον καλλωπισμό και καθαριότητα του χώρου αλλά και όλους τους εθελοντές. Φέτος, δίπλα στον Π.Σ. ήταν και μέλη του Φιλοδασικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου αλλά και μέλη της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας. 

 

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων Καβάλας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυστύλου για την παρουσία τους με τμήματα χορού. Επίσης, το τρίτο τμήμα του Π.Σ. Παλαιοχωρίου παρουσίασε χορούς από την Μακεδονία. 
Ευχαριστούμε όλους εσάς για την παρουσία σας και τη στήριξή σας.... 

**Περαστικά στην κ. Παναγιώτα, την εθελόντρια μας για το απρόσμενο πρόβλημα υγείας της... 

 

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΡΑΦΑΗΛ και μετρήσαμε 245 ευρω... Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για συμπαράσταση στο μικρό Ραφαήλ-Παναγιώτη....Κάθε ευρώ μετράει...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ