Περιφερειακή ένωση τυφλών

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, έγινε στην Καβάλα, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας της ένωσης.

H Περιφερειακή Ένωση τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε την Τετάρτη (18/10) στην Καβάλα, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στο θέμα της προσβασιμότητας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα λευκού μπαστουνιού.

Από τη ζωή έφυγε ο επίτιμος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, Απόστολος Χατζηκωνσταντίνου, με τα μέλη του συλλόγου να τον αποχαιρετούν.

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας διοργάνωσε και φέτος στην Καβάλα εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού.Τα μέλη της ένωσης βρέθηκαν μπροστά από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, από όπου και ξεκίνησε η βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης

Τα μέλη των συλλόγων μίλησαν τόσο με τους μαθητές όσο και με την εκπαιδευτική κοινότητα του ΙΕΚ Καβάλας προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να έχουν αποκτήσουν επαφή με το θέμα που θα κληθούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο μέλλον.