Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, έγινε στην Καβάλα, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας της ένωσης.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της ένωσης αναφέρει τα εξής:

“Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Π.Ε. τυφλών Αν. Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων "Νίκος Μάρτης" της Π.Ε. Καβάλας, παρουσία πολλών μελών και φίλων του σωματείου μας. 

 

Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας για το καλό της νέας χρονιάς την οποία είχαμε την χαρά να την ευλογήσει ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Φ.Ν.Θ. κ.κ. Στέφανος. 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Καβάλας κ. Προμούσας Ιωάννης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημητριάδης Ανέστης. 

 

Το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Καβάλας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Κελγιώργης Γιώργος. 

 

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Π.Ε. τυφλών Θράκης, του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Καβάλας και του σωματείου ΑμεΑ ν. Δράμας. Στην εκδήλωση τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη του επίτιμου προέδρου  Χατζηκωνσταντίνου Απόστολου που αποβίωσε τον περασμένο Ιούλιο. 

 

Ευχαριστούμε πολύ τους Φούρνους Φελλαχίδη και προσωπικά τον κ. Κώστα που για μια χρονιά ακόμη στάθηκε δίπλα μας αρωγός και πρόσφερε προς το σωματείο και τα μέλη μας  την βασιλόπιτα, τα ατομικά τσουρεκάκια και τα λοιπά εδέσματα. Ευχαριστούμε τα καταστήματα της πόλης που προσέφεραν δώρα τα οποία δόθηκαν στα μέλη μας. 

 

Τέλος ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλο Θεόδωρο που μας παραχώρησε την αίθουσα συνεδριάσεων.”