Λευτέρης Κυριακίδης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, συνάντηση  μεταξύ του δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του ΔΣ του νεοσύστατου Πανθασιακού Συλλόγου Επαγγελματιών

Σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, Υποστρατήγου Ηλία Κωστάκη, στο δήμαρχο Θάσου, Ελευθέριο Κυριακίδη.

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του δημάρχου Θάσου μεταξύ του δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας.

O δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, με ανακοίνωση του απάντησε στη Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου, που ανέφερε σε δική της ανακοίνωση πως ο κ. Κυριακίδης δεν επέτρεψε στο Λύκειο του Λιμένα να κάνει γυμναστική στο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα, που βρίσκεται μέσα στο σχολείο αλλά δεν ανήκει σε αυτό.

Τον Δήμο Θάσου επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, την Τετάρτη (17/01), και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Θάσου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Θάσου για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

«Όλοι γνωρίζουμε τι υπήρξε η Θάσος ήδη από την προϊστορία», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «πόσο μεγάλη ήταν η επιρροή της κατά την αρχαιότητα στον τότε γνωστό κόσμο.

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πρόκειται να πραγματοποιήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ελευθέριος Κυριακίδης, σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης επισημαίνει τα εξής:

Διαψεύδει ο δήμαρχος Θάσου τα σενάρια για μεταφορά της λαϊκής αγοράς από τον Πρίνο στον Λιμένα. Όπως λέει το έχει κάνει ξεκάθαρο στους μικροπωλητές ότι η λαϊκή θα παραμείνει στη δημοτική κοινότητα του Πρίνου.

Το δρόμο προς την υλοποίησή του παίρνει το έργο της κατασκευής του Βιολογικού Καθαρισμού του Πρίνου μετά από 12 χρόνια επίπονης και επίμονης προσπάθειας.

Σήμερα, Πέμπτη (24/11) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και αντιπροσωπείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Σήμερα, 26 Ιουλίου 2022, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Θάσου και των εμπλεκόμενων φορέων της Θάσου για τον συντονισμό δράσεων για την πρόληψη εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών στη Θάσο. 

Σχεδόν 1,5 εκατ. Ρουμάνους τουρίστες περιμένει φέτος η Ελλάδα με την μερίδα του λέοντος να παίρνει η Θάσος αλλά και η Καβάλα.

Σαν ένα "διαμάντι" που βούλιαξε από κόσμο τις ημέρες του Πάσχα, αλλά με δρόμους χωρίς άσφαλτο και ονόματα περιγράφει τη Θάσο το ρεπορτάζ του Ant1. 

 

Την πεποίθηση ότι το φετινό καλοκαίρι θα φτάσει το 2019 σε επίπεδο τουριστικής κίνησης, εξέφρασε ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης, μιλώντας στον

Την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καβάλας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης. 

Για «ραβασάκια» με ληξιπρόθεσμες οφειλές ακόμα και 25 ετών στέλνει ο Δήμος Θάσου, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής να λένε ότι φέρουν «καπέλο» έως και 200%. 

 

Ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καβάλας μετά την παραίτηση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θάσου το Σάββατο 22-01-2022 ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19. Ο Δήμαρχος Θάσου, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, εμφανίζει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.
 

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη και του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γιώργου

Την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ο Δήμος Θάσου παρέλαβε ένα καινούργιο διπλοκάμπινο ημιφορτηγό (Pick Up) μάρκας MITSUBISHI L200, συνολικής δαπάνης 29.981,12€ με ΦΠΑ.

 

Σελίδες