Σε σειρά ενεργειών για την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει με την έκδοση οικοδομικών αδειών στη Θάσο, αλλά και για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ, έχει προβεί σύμφωνα με ανακοίνωση ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, θέλοντας το πρώτον να ενημερώσει τους κατοίκους της Θάσου αλλά και να διαψεύσει κάποια σχόλια που ακούγονται τελευταία, κάνει γνωστό ότι έχει προβεί σε σειρά ενεργειών για την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει με την έκδοση οικοδομικών αδειών στη Θάσο.

 

Ειδικότερα, ο Βουλευτής, από την πρώτη στιγμή έσπευσε να έρθει σε επαφή με όλους τους αρμοδίους προκειμένου να βρεθεί μία λύση δοθέντος ότι η ΥΔΟΜ Θάσου αδυνατεί την παρούσα χρονική στιγμή να αναλάβει το έργο της έκδοσης οικοδομικών αδειών, όχι μόνο λόγω όγκου αλλά και υποστελέχωσης.

 

Ο Βουλευτής έχει προ καιρού πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέθεσε το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Επίσης, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.ΝίκοΤαγαρά, στον οποίο υπέβαλε και εγγράφως ειδικό αίτημα, ενώ επικοινώνησε και με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Ιωάννη Σάββα.

 

Επιπλέον, ο Βουλευτής θα ήθελε να ενημερώσει ότι έχει προβεί σε ενέργειες αναφορικά με το ζήτημα του κλεισίματος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο και έχει έρθει σε επαφή με τους αρμοδίους, παρουσία του Δημάρχου Θάσου κ.Λευτέρη Κυριακίδη.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: « Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για το πρόβλημα των οικοδομικών αδειών Θάσου έσπευσα να επικοινωνήσω με όλους τους αρμοδίους και να πραγματοποιήσω κατ΄ ίδιαν συναντήσεις προς επίλυσή του. Αυτό το ξέρουν καλά οι γνώστες του ζητήματος και είναι πραγματικά άδικο να δεχόμαστε πυρά για δήθεν «αδιαφορία και έλλειψη συμπαράστασης». Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν καλά ότι καταβάλλω συνεχείς προσπάθειες για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και δίνω αγώνα μέχρι να επιλυθεί. Το ίδιο, άλλωστε, πράττω και για το θέμα του κλεισίματος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ».

 

Με εκτίμηση,

 

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

(δελτίο Τύπου)