Ο Δήμος Θάσου και ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής,  βρέθηκαν σε τουριστική έκθεση στην πόλη Μπιέλινα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, με τη Θάσο να είναι ο τιμώμενος προορισμός της έκθεσης.

 

 

Σχετική ανάρτηση του αντιδημάρχου Τουρισμού της Θάσου, Γιάννη Μαρκιανού, αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμος Θάσου και ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής,  βρέθηκαν μετά από σχετική πρόσκληση σε τουριστική έκθεση στην πόλη Μπιέλινα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. 

 

Η Θάσος ήταν τιμώμενος προορισμός και το ενδιαφέρον για να επισκεφθούν το νησί μας μεγάλο.  Η θέρμη με την οποία μας υποδέχθηκαν επιβεβαίωσε ακόμη μια φορα τους στενούς δεσμούς με τον σερβικό λαό.”

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΑΜΘ, Παναγιώτης Αρχοντής, ανέφερε με αφορμή την έκθεση, πως η Θάσος είναι η ναυαρχίδα του Τουρισμού στην ΠΑΜΘ και όλοι πρέπει να παλεύουν καθημερινά για την τουριστική ανάπτυξη. Τόνισε ότι τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται και πως καμία μέρα δεν θα είναι χαμένη για όλο τον τόπο.

 

Ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, ανέφερε για την έκθεση, πως η Θάσος αποδεικνύεται προορισμός με τεράστια δυναμική, και πως η διοίκηση του Δήμου είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει το νησί να πάει ακόμα πιο μπροστά.