Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για το πολύ σημαντικό ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Καβάλας – Πρίνου.

 

Ο Βουλευτής επανέλαβε για άλλη μια φορά τη σημαντικότητα της γραμμής αυτής για τους πολίτες, κατοίκους ή μη του νησιού, καθώς και για τους επαγγελματίες της Π.Ε. Καβάλας. Επίσης, μετέφερε στον Υπουργό και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στη τοπική κοινωνία η μη ικανοποιητική συγκοινωνία μεταξύ Καβάλας και Πρίνου. Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή το πρόβλημα, διαπίστωσε την ανάγκη να αποκατασταθεί η γραμμή Καβάλας - Πρίνου, λαμβάνοντας υπόψη όσα του μετέφερε ο Βουλευτής, και τον διαβεβαίωσε πως αυτό θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δηλώνει: «Ο κόσμος της Θάσου και της Καβάλας γνωρίζει πολύ καλά τις συνεχείς προσπάθειες μου για τη διατήρηση της γραμμής Καβάλας-Πρίνου, και τότε και τώρα! Ευχαριστώ τον Υπουργό Ιωάννη Πλακιωτάκη που ανταποκρίνεται θετικά σε μια πάγια ανάγκη των πολιτών της Π.Ε. Καβάλας».