Βασίλης Ξουλόγης

Με μία φωτογραφία από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από τα μαθητικά χρόνια, ήθελε να ευχαριστήσει για τις ευχές. Γενέθλια είχε την Δευτέρα (4/4) ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης. 

Έπειτα από την παραίτηση του Επικεφαλής του Συνδυασμού "Σώστη Επιλογή" κ. Ξουλόγη Βασίλη, η Δημοτική Ομάδα επέλεξε για Επικεφαλής του Συνδυασμού τον κ. Μπαταλογιάννη Δημήτριο.

Η ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου Παγγαίου είναι ξεκάθαρη και απολύτως σεβαστή. Δώσαμε με αξιοπρέπεια έναν ωραίο και έντιμο αγώνα, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας.

 
 

Σε επαγγελματία ψεύτη εξελίσσεται ο απερχόμενος κ. Αναστασιάδης, καθώς η ώρα της λαϊκής κρίσης πλησιάζει και καθημερινά βουλιάζει στο ανύπαρκτο έργο του.

 

Με αφορμή τπυς πρόσφατους σχολιασμούς ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Και οι πέτρες στο Παγγαίο γνωρίζουν ότι ο συνδυασμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα με συμβατικές πινακίδες συνέλαβε τον Βασίλη Ξουλόγη την ώρα που βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στο κέντρο της Ελευθερούπολης, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία. Όπως σημειώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στον υποψήφιο δήμαρχο, 

Ειδικότερα, η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης αποφάσισε να διαθέσει περίπου 20.000 ευρώ για τη διαμονήκαι τη διατροφήτων φιλοξενούμενων αθλητών σε ξενοδοχείο της Καβάλας, ενώ με ξεχωριστή απευθείας ανάθεση ο απερχόμενος δήμαρχος διέθεσε πάνω από 11.000 ευρώ για τη φιλοξενία παραγόντων και διαιτητών σε έτερο ξενοδοχείο εκτός Παγγαίου.

Σε πλήρη αδυναμία διαχείρισης των προβλημάτων που η ίδια δημιούργησε έχει οδηγηθεί η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου, απειλώντας να συμπαρασύρει στην πτώση της και την καθημερινή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο στον Δήμο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη. 

Ο Β. Ξουλόγης έκανε λόγο για μια μεγάλη πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη πολιτών να εκφράσουν την αγωνία και τη διάθεσή τους να αγωνιστούν για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Παγγαίου

Εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του οποίου είναι επικεφαλής διοργανώνει ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης

Σε λύση οδεύει το πρόβλημα των ποινικών διώξεων αιρετών και πρώην αιρετών του Δήμου Παγγαίου σχετικά με τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού δίμηνης διάρκειας από την πρώην διοίκηση Ξουλόγη αλλά και από τη νυν διοίκηση Αναστασιάδη. 

Ούτε που πάει ο νους των περισσότερων πως θα ήταν το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ και τα Δημοτικά Συμβούλια στους 4 Δήμους του νομού Καβάλας, αν το 2014 εφαρμοζόταν η απλή αναλογική. Δεν είναι μόνο τα ποσοστά των εδρών, αλλά τα πρόσωπα, οι συσχετισμοί και οι συνεργασίες που δημιουργούν μια εξίσωση την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν πως να λύσουν. Το νομοσχέδιο της αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης (Κλεισθένης Ι) οδεύει προς ψήφιση από τη Βουλή μέσα στον τρέχοντα μήνα. Για να καταλάβουμε τι θα προκαλέσει στις επόμενες εκλογές, υπολογίζουμε τις έδρες που θα είχαν οι παρατάξεις στα συμβούλια Δήμων και Περιφέρειας αν ίσχυε και το 2014 ο τρόπος εκλογής που προβλέπει ο νέος νόμος με απλή αναλογική...

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελιοδικών Καβάλας κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης, την οποία κοινοποιεί σε αρκετές υπηρεσίες. Σύμφωνα με την καταγγελία του κ.

Επιστρέφει και πάλι στον Δήμο Παγγαίου το Δασικό Χωριό το οποίο το 2012 είχε δοθεί με μίσθωση σε ιδιώτη, με σκοπό τη δημιουργία ξενώνα, χώρου εστίασης και αθλητικού κέντρου.

 

Τον ισχυρισμό ότι ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Γρηγόρης Βερβερίδης δεν κακοποίησε τον σκύλο του αλλά τον σωφρόνισε, διατύπωσε ο γιος του, Γιώργος Βερβερίδης στη