Με αφορμή τις μεθοδεύσεις που οδήγησαν στη σύλληψη και κράτησή του μετά από «ανώνυμη» καταγγελία, ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η αλήθεια είναι ότι από τους πολιτικούς μας αντιπάλους περίμενα τα πάντα.

 

Δεν περίμενα όμως να ξεπεράσουν ακόμη και το έσχατο σημείο ξεπεσμού, ενόψει της επερχόμενης συντριπτικής ήττας τους.

 

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα επιστράτευαν μέχρι και κουκουλοφόρους ή (δήθεν) ανώνυμες καταγγελίες, για να ανακόψουν την πορεία μας προς τη νίκη, επικαλούμενοι μια “νομιμότητα” κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

 

Ζουν με την αυταπάτη ότι οι ολοκληρωτικές πρακτικές τους θα καταφέρουν να ανακόψουν τον εκλογικό κατήφορο του ψηφοδελτίου της συναλλαγής.

 

Το μόνο που καταφέρνουν μέσα στον πανικό τους, είναι να γελοιοποιούνται και να αποδεικνύουν ότι ο “πολιτικός πολιτισμός“ τους είναι ταυτισμένος με ό,τι πιο αντιδημοκρατικό έχει εμφανιστεί στον τόπο μας τις τελευταίες δεκαετίες.

 

Να είναι βέβαιοι ότι οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις τους θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει από τους περήφανους κατοίκους του Δήμου Παγγαίου. Ο αντιδημοκρατικός τους κατήφορος θα έχει την ίδια τύχη με το ανύπαρκτο έργο τους.

 

Στις 26 Μαΐου θα ακουστεί με θόρυβο το μεγάλο ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια του πολίτη και ένα μεγάλο ΟΧΙ σε οποιαδήποτε ανήθικη επιχείρηση εξαγοράς της κοινωνίας».

 

(δελτίο Τύπου)