Εργάνη

Καλούνται οι εταιρείες που δεν έχουν απογραφεί και οι λογιστές τους να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες για εμπρόθεσμη ψηφιακή απογραφή.

Διευκρινίσεις για την υποβολή στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», της υπεύθυνης δήλωσης για τη διενέργεια rapid test, δίνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

Από την Δευτέρα (1/3) οι εργοδότες υποχρεούνται να έχουν εφοδιάσει τους εργαζόμενους τους με νέες βεβαιώσεις κίνησης για την εκτέλεση της εργασίας τους, οι οποίες μπορούν να έχουν διάρκεια ισχύος κατά ανώτατο όριο έως και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

Αυστηρότερους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κυρίως στους εργασιακούς χώρους, ανακοίνωσε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου.

Με στοιχεία επίσημων υπηρεσιών σχετικά με την ανεργία και την απασχόληση στην περιοχή της Καβάλας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απαντά ο βουλευτής Καβάλας τού ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης, σε

Περισσότερες από 2.200 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στο νομό Καβάλας μέσα στο πρώτο 11μηνο της περασμένης χρονιάς, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος “Εργάνη”.

Μακράν πρώτος εργοδότης αναδεικνύεται ο νομός Καβάλας και για τον μήνα Ιούνιο αλλά και για το πρώτο εξάμηνο του 2018 συνολικά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του συστήματος Εργάνη. 

 

Καλά νέα για την Καβάλα και τη Θάσο επιφύλαξαν τα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη» για τις ροές μισθωτής απασχόλησης, τόσο για τον μήνα Απρίλιο, όσο και συνολικά για το 1οτετράμηνο του 2

Αρνητικό είναι το ισοζύγιο προσλήψεων και απολύσεων στις περιφερειακές ενότητες Καβάλας και Θάσου για τον μήνα Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος «Εργάνη».