ΑΕΚ Καβάλας

“Το μήνυμα μας είναι ο μαζικός αθλητισμός, η κοινωνικοποίηση των παιδιών και να έρθουν οι νέοι στην άθληση. Να ξεφύγει το παιδί κάποιες ώρες, να παίξει. Τα παιδιά σήμερα δεν ξέρουν να παίζουν, πρέπει να μάθουν το παιχνίδι, πάνε οι εποχές που είχαμε την χαρά του παιχνιδιού στην αλάνα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας, Γιώργος Παντελίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και τον KavalaNews 102,8.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κοριτσιών της ΑΕΚ Καβάλας.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ Καβάλας θα διοργανώσει ένα τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών στο Μικρό Δάτο.

Για την πρόκριση στους οκτώ της Μικτής ομάδας Κ16 συγχαίρει τους αθλητές της η ΑΕΚ Καβάλας.

Εξαιρετική παρουσία είχαν Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές σε τουρνουά στο Μιλάνο.

Το απόγευμα της Παρασκευής (10/03) στη Δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας, η ΑΕΚ Καβάλας διοργάνωσε ημερίδα με θέμα το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην εξέλιξη των αθλητών.

Ημερίδα με τίτλο «Ο ρόλος της διατροφής και της ψυχολογίας στην εξέλιξη των αθλητών» διοργανώνει η ΑΕΚ Καβάλας.

Με αφορμή μια παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας εκφράζει την καθολική του στήριξη στον τεχνικό δ/ντη της ακαδημίας κ. Παντελίδη Γιώργο.

Η ΑΕΚ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για το Δημήτρη Αραπίδη που ήταν μέλος της ομάδας και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα.

Στις 2 Ιανουαρίου διεξήχθη το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν οι ομάδες της ΑΕΚ Καβάλας και του Βύρωνα Καβάλας στο Βερούλειο στάδιο.

Μετά τις ποινές που εξέδωσε η ΕΠΣ Καβάλας για τα επεισόδια στο παιχνίδι Χαλκερό-ΑΕΚ Καβάλας, υπήρξε κλήση σε απολογία του προέδρου του Χαλκερού Κοσμά Χατζηβασιλειάδη για όσα είπε τηλεφωνικώς στον πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργο Πριονίδη.

Μετά την ανακοίνωση του Ηρακλή Καβάλας, που ανέφερε πως η ΑΕΚ Καβάλας άσκησε βέτο για να μην συμμετάσχει ο Ηρακλής σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Βερούλειο στάδιο, η ΑΕΚ Καβάλας και ο πρόεδρος της, ο κ. Αθανάσιος Πέτκας απαντούν με νέα ανακοίνωση.

Στις 2 Ιανουαρίου θα διοργανωθεί στο Βερούλειο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Η γενική γραμματέας του Ηρακλή Καβάλας Κυριακή Δασκαλούδη εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι ομάδες της ΑΕΚ Καβάλας και του Βύρωνα, άσκησαν βέτο έτσι ώστε να μην συμμετάσχει ο Ηρακλής στη φιλανθρωπική δράση, παρότι αρχικά είχε συμφωνηθεί να συμμετάσχει.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως κάποιοι λασπολόγοι προσπαθούν να βρωμίσουν το όνομα του συλλόγου.

Για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και η ΑΕΚ Καβάλας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα εφήβων ΑΕΚ Καβάλας συμμετείχε το απόγευμα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου η ομάδα νέων της Δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που συνδιοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής 7 Νοεμβρίου, στο Βερούλειο Στάδιο, ο Δήμος Καβ

Έφυγε από την ζωή ο Γρηγόρης Χατζατίδης, με πολυετή προσφορά στο ποδόσφαιρο της Καβάλας. 

 

Έχει  την τιμή και τη χαρά να προσκαλέσει όλα τα μέλη, τους φίλους της ΑΕΚ και το κοινό της Καβάλας, στον ετήσιο χορό της  που διοργανώνει  το ΣΑΒΒΑΤΟ   8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00μμ στο κέντρο διασκέδασης «ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ»

Έτσι λοιπόν το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ σας καλούμε όλους στο Δημοτικο Στάδιο ΚΑΒΑΛΑΣ με ώρα έναρξης 16:00 μμ  και φέτος με την στήριξη της Ιερας Μητρόπολης  και  όλων των ανθρώπων του Βερούλειου και όχι μόνο θέλουμε και την βοήθεια όλου του αθλητικού κόσμου

Την ερχόμενη Δευτέρα 26.08.2019 και ώρα 09.15 π μ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κ ΡΟΥΜΠΑ (περιοχή Κωτσάλου) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα υποδομής Κ16 (2004-2005) και του Κ14 (2006-2007) η οποία θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας πρωινών προπονήσεων και μετά βάση του προγράμματος για την νέα σεζόν .

 

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ  συνδιοργανώνει μαζί με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: «Ποδόσφαιρο υποδομών και συναισθήματα» την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής βιβλιοθήκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, Ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Κυγάη ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας με την φανέλα του Α.Ο.Καβάλα. Η απόκτηση του, γεμίζει όλους εμάς με πολύ μεγάλη χαρά γιατί ο Άγγελος Κυγάης παρά το νεαρό της ηλικίας του διακρίνεται για την εμπειρία του