Στις 2 Ιανουαρίου θα διοργανωθεί στο Βερούλειο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Η γενική γραμματέας του Ηρακλή Καβάλας Κυριακή Δασκαλούδη εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι ομάδες της ΑΕΚ Καβάλας και του Βύρωνα, άσκησαν βέτο έτσι ώστε να μην συμμετάσχει ο Ηρακλής στη φιλανθρωπική δράση, παρότι αρχικά είχε συμφωνηθεί να συμμετάσχει.

 

Ανακοίνωση:

 

Έχω υποχρέωση πρωτίστως ηθικής φύσεως, να καταδικάσω την πρωτοβουλία της ΑΕ Καβάλας (εκπρ. Σάκης Πέτκας) και την συναίνεση του Βύρων Καβάλας  (εκπρ. Άρης Καρίπογλου) για "άσκηση Βέτου" να μην συμμετέχει ο Ηρακλής Καβάλας όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί από τα συμβούλια σε κοινή συνάντηση, στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βερουλείου!!

 

Η προσωπική αλαζονεία και έλλειψη προσωπικότητας ορισμένων ανθρώπων οδηγούν σε τραυματικά βιώματα παιδικών ψυχών…

 

Υποτίθεται ότι πρέπει να προάγουμε με τις πράξεις μας Ήθος και παραδειγματισμό προς τους νεαρούς αθλητές και το άθλημα που όλοι τόσο πολύ αγαπάμε.

 

Πως λοιπόν θα εξηγήσουμε στους γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και φίλους των παιδιών μας, τα οποία χάρηκαν με την ανακοίνωση της συμμετοχής τους στο τουρνουά και έτσι ξαφνικά, επειδή ΕΝΑΣ έχει προσωπικά ή άλλου είδους προβλήματα βάζει φρένο στην χαρά τους.

 

Αυτού του είδους αυθαίρετες "τιμωρίες" σε παιδιά άλλων συλλόγων θα έπρεπε να βάλουν σε σκέψεις τις αρμόδιες αρχές...