Η διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως κάποιοι λασπολόγοι προσπαθούν να βρωμίσουν το όνομα του συλλόγου.

 

Ανακοίνωση:

 

Με μεγάλη μας λύπη και αγανάκτηση, ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, διαπιστώσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα τη διάθεση που επιδεικνύουν ορισμένοι να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα σε βάρος της ομάδας μας. 

 

Αναφερόμαστε σε εκείνους οι οποίοι θέλοντας να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της ανδρικής μας ομάδας που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, με κακοήθεια και φαντασιώσεις, μεταφέρουν μία ψευδή εικόνα, διαρρέοντας ψευδής πληροφορίες για εύνοια της ΑΕΚ Καβάλας από την καβαλιώτικη διαιτησίας, συνδέοντας το όνομα του πρώην προέδρου μας Σταμάτη Τσάμαρη, με τη θέση που κατέχει ως Αντιπρόεδρος στη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

 

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως σε όλους αυτούς τους λασπολόγους που επιχειρούν μάταια όμως, να πλήξουν την ιστορία και το κύρος της ομάδας μας χωρίς βέβαια να μπορούν να καταφέρουν τίποτε ότι, όλους εμάς στην ΑΕΚ Καβάλας, ότι τίποτε δεν μας πτοεί.

Τίποτε και κανένας δεν είναι ικανός να βάλει φρένο στο «οικοδόμημα» που δημιουργούμε καθημερινά,  με πολύ μεράκι, αγάπη και μόχθο. 

 

Μάλιστα θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανέναν, να αγγίξει με κακοήθειες, το ανδρικό μας τμήμα που λειτουργεί με ήθος και αξιοπρέπεια, τους εκατοντάδες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πλαισιώνουν τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ Καβάλας και τους προπονητές μας.

 

Η ΑΕΚ Καβάλας πάντα στηρίζονταν και στηρίζετε στα δικά της πόδια αλλά και στα δικά της παιδιά, στην ΑΕΚτσίδικη Ψυχάρα όλων εκείνων που την πλαισιώνουν και με πάθος την «υπηρετούν» και ουδέποτε αναζήτησε τη βοήθεια της διαιτησίας για να υλοποιήσει τους στόχους της.

 

Αφήνουμε το ρόλο αυτό να τον «παίξουν», όσοι ασχολούνται με το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μη έχοντας να κάνουν κάτι άλλο.

 

Αφήνουμε το ρόλο αυτό να τον «παίξουν», όσοι ανύπαρκτοι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως μέσο προβολής, ως πεδίο αντιπαράθεσης, προσπαθώντας να παραμείνουν στην επιφάνεια του ποδοσφαίρου, με ψέματα και συκοφαντίες.

 

Αφήνουμε το ρόλο αυτό να τον «παίξουν», όλοι εκείνοι οι οποίοι εκ των πραγμάτων μπαίνουν στο περιθώριο μιας και δεν μπορούν ανταποκριθούν σε κανένα ουσιαστικό ρόλο.

 

Εμάς στην ΑΕΚ Καβάλας, αφήστε μας, να κάνουμε την τρέλα μας. Μία τρέλα γλυκιά που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην ανάδειξη και την αξιοποίηση των ταλέντων που πλαισιώνουν την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα, υπηρετώντας με ήθος, πάθος και μοναδικότητα τη μεγάλη ΙΔΕΑ της ΑΕΚ.