Καθυστερούν να κλείσουν τα χαντάκια στα έργα της ΔΕΥΑ Καβάλας για την αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Μάλιστα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ιωαννίνων υποχώρησε το κράσπεδο στο πεζοδρόμιο εξαιτίας της διάβρωσης του εδάφους. 

 

Την ίδια ώρα έχουν τοποθετηθεί μαδέρια για να μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να διασχίζουν τα ανοιχτά χαντάκια δίπλα στα πεζοδρόμια.

 

Δείτε τι λέει ένας κάτοικος της περιοχής στο KavalaNews.gr. 

 

Όπως λένε, οι τρύπες είναι ανοιχτές σχεδόν ένα μήνα τώρα στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει να αυξάνεται ο κίνδυνος ατυχήματος για μεγάλους και παιδιά που τα διασχίζουν για να πάνε στα σπίτια τους. Αυτό που ζητούν είναι το έργο να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς από τον ανάδοχο του έργου. 

 

Μάλιστα αναφέρουν πως δεν φτάνει η ταλαιπωρία που υφίστανται για να έχουν πρόσβαση στις οικείες τους και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το παρκάρισμα, η δημοτική αστυνομία δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζει κλήσεις στην περιοχή αν και οι συνθήκες όπως λένε είναι ιδιαίτερες μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα. 

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο.