άγιος Λουκάς

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 15:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου σε διαμέρισμα στον Άγιο Λουκά.

Το πρωί της Παρασκευής (01/12), προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα, κατά την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου. 

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Αγίου Λουκά και της Νεάπολης, από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, την Τρίτη (07/11).

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Λουκά, την Τετάρτη (01/11), από τις 08:30 έως τις 10:30 το πρωί.

«Σε συνάντηση που είχαμε με τον δήμαρχο Καβάλας, ο κ. Μουριάδης δεσμεύτηκε ότι εάν τα παιδιά που εγγραφούν στον παιδικό είναι 35-40 τότε ο παιδικός σταθμός θα παραμείνει ανοιχτός», λέει στον KavalaNews 102.8 η κ. Ανθή Παπαδοπούλου, γονέας που στέλνει το παιδί της στον εν λόγω παιδικό σταθμό.

Στην αναστολή για ένα χρόνο του βρεφονηπιακού σταθμού του Αγίου Λουκά, για οικονομικούς λόγους  που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της πρώην Παιδόπολης, προχωρά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καβάλας «Αλληλεγγύη»

 

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγίου Λουκά σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, Μάκη Παπαδόπουλο, μετά την απα

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην απόφαση του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδης και της διοίκησης του νομικού προσώπου της “Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης” να κλείσουν

Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα μπροστά από το Διεθνές Πανεπιστήμιο το πρωί της Παρασκευής (21/10). 

 

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη γράφει για την Καβάλα, με αφορμή την επίσκεψή της στην πόλη, και την εμπειρία της στο Δασαρχείο.

Προβλήματα άφησε η κακοκαιρία στο πέρασμα της από το νομό Καβάλας. Το βράδυ της Δευτέρας (4/1) οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν έριξαν ένα δέντρο στην περιοχή του Αγίου Λουκά.

 

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της καθημερινότητας, η υπηρεσία Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας, έκανε παρέμβαση στα δασύλλια της περιοχής του Αγίου Λουκά, με την παρουσία κατοίκων, αλλά και εκπροσώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής.

Τροποποιήσεις παρουσιάζονται για μια ακόμα μέρα στα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω των ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται, σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου, στο κομμάτι από το 21ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το ΤΕΙ ΑΜΘ.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν από το πρωί της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Οι εργασίες πραγματοποιούνται στις οδούς 25ης Μαρτίου και Χανίων.