έργα

Καθυστερούν να κλείσουν τα χαντάκια στα έργα της ΔΕΥΑ Καβάλας για την αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Μάλιστα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ιωαννίνων υποχώρησε το κράσπεδο στο πεζοδρόμιο εξαιτίας της διάβρωσης του εδάφους. 

Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, δια της περιφερειακής επιτροπής ως προϊσταμένης αρχής και η διεύθυνση τεχνικών έργων της Π. Ε. Καβάλας, διακηρύσσει, ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων (ΣΑΟ) και βαφής ιστών οδοφωτισμού, σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Καβάλας» , προϋπολογισμού: 2.800.000 € (με ΦΠΑ 24%).

Η καθυστέρηση του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Καβάλας» με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καβάλας δεν αποτελεί υπαιτιότητα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας

Σε έναν μήνα θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Απόστολο Χρόνη οι γεωτρήσεις στην περιοχή Πλατανάκια κοντά στο Σανατόριο για την οριοθέτηση της περιμετρικής οδού της Καβάλας.

Υπογραφή σύμβασης για το έργο «μεταφορά νερού από τον ποταμό Στρυμώνα», προϋπολογισμού 2.400.000€.

Μέχρι το 2027 προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το έργο επέκτασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παστέρ, Αστεριάδη, Φιλίππου και Φιλοπτώχου ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των επαγγελματιών στην περιοχή του Αγίου Νικολάου όπου έχουν αρχίσει οι εργασίες για την κατασκευή ανοιχτού open mall ο Δήμος Καβάλας έχει αρχίσει να εξετάζει την πιθανότητα να αναβάλλει τα έργα για τον Οκτώβριο.

Αυτό φαίνεται πως έκανε και επαγγελματίας στην οδό Κουντουριώτου με τα έργα που γίνονται εδώ και ημέρες μπροστά από το κατάστημά του μέσα στην τουριστική περίοδο. 

Άρχισε χθες το έργο του Open Mall από την οδό Κουντουριώτου. Πολλά τα παράπονα των επαγγελματιών για την όχληση στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. 

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα ανάπλασης στην περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη.

Σε εξέλιξη παραμένει το έργο της Ανάπλασης και Επέκτασης του δικτύου πεζοδρόμων στην περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη στην Καβάλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου υποδομών και μεταφορών, οΥφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης θα επισκεφθεί εργοτάξια της Εγνατίας Οδού σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ξάνθη.

Εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι του έργου Υδροδότησης Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας των Φιλίππων.

Την έντονη διαμαρτυρία τους κάνουν γνωστή με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην οδό Κομνηνών στην Καβάλα.

Για το έργο που αφορά τον δρόμο για το Καζαβήτι κάνει λόγο η Δημοτική Θασιακή Κίνηση-Πάμε Μαζί.

Κλειστή από τις 7:30 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου θα παραμείνει η οδός Κομνηνών στην Καβάλα για τις ανάγκες των εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα για βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

O δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Κώστας Μπουμπούνας με ανακοίνωση του δείχνει την δυσαρέσκεια του για τα έργα που γίνονται στην πόλη και έχουν δημιουργήσει όπως αναφέρει ένα απαράδεκτο “κομφούζιο στους δρόμους.

Την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023 αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ξάνθη, σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

Κλειστό από τις 9:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι θα είναι την Πέμπτη 24/11 το ρεύμα κυκλοφορίας προς την Καβάλα στην Εθνική Οδό Καβάλας-Ξάνθης στο ύψος της διασταύρωσης της Άσπρης Άμμου.

Προγραμματισμός των εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.11.2022 έως 30.11.2022

Δυσχέρεια κυκλοφορίας στον κόμβο του ΟΑΕΔ επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Σελίδες