Ο Θεόδωρος Μήτρας, που είναι για πολλά χρόνια γιατρός στην ομάδα και στις ακαδημίες του ΑΟ Καβάλα, έκανε μία ανάρτηση με φωτογραφίες για το παιχνίδι ΑΟΚ-Νέστος στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη, αναφέροντας πως οι προβολείς του γηπέδου είχαν μεγάλα προβλήματα με τις λάμπες τους, ενώ έκανε παράλληλα κριτική στον Δήμο Καβάλας για το πως αντιμετωπίζει γενικότερα τον αθλητισμό στην πόλη.

 

 

Ο κ. Μήτρας ανέφερε αναλυτικά τα εξής:

“Γιορτή ποδοσφαίρου χθές 24/01 στην Καβάλα όπου έπαιξαν παθιασμένα δύο καλές ομάδες εκ των οποίων η μία είναι ήδη με το ενάμιση πόδι στη SL2.

 

Αν αυτή είναι η πολιτική του Δήμου Καβάλας για τον αθλητισμό, γιατί στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, είναι κι άλλα αθλήματα, τότε η λέξη ντροπή είναι το ελάχιστο. Δυστυχώς, η σύγκριση με τους όμορους δήμους είναι τραγική. 

 

Ο αθλητισμός και στο Δήμο Νέστου και στο δήμο Παγγαίου με δημοτικές αρχές οι οποίες έχουν στάδια κοσμήματα κατασκευάζουν στέγαστρα και κολυμβητήρια και πολλά άλλα, προχωράει με άλματα προς τα εμπρός κι εμείς τα τελευταία 20 χρόνια δεν μπορούμε να αλλάξουμε μία λάμπα. 

 

Πραγματικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε μία λάμπα. Και ας μην τρώμε παραμύθι. Και πριν από αυτούς οι ίδιοι ήταν.

 

(Σημείωση: ΔΕΝ είναι ο ίδιος πυλώνας. Είναι δύο διαφορετικοί. Ξαναλέω, ΔΕΝ είναι ο ίδιος πυλώνας).

 

Αν λοιπόν πρέπει να κάνεις 17.000 συσκέψεις για να αλλάξεις μία λάμπα και τα πλακάκια στην τουαλέτα και για να καταλάβει το μυαλό σου ότι το εθνικό στάδιο χρειάζεται επιτέλους ένα στέγαστρο τότε παράτησε το και πήγαινε φύτεψε παπαρούνες σε κάποια βουνοπλαγιά. 

 

Από την καρδιά μου το λέω. Μόνο κακό μπορείς να κάνεις αλλιώς στον αθλητισμό.

 

Το παραμύθι που τρώμε τα τελευταία χρόνια είναι τεράστιο. Το ίδιο συμβαίνει και μάλιστα σε ακόμα χειρότερο βαθμό και στο Βερούλειο όπου είναι παρατημένο στο έλεος του θεού.

 

Δεν σας ευχαριστούμε καθόλου για ό,τι κάνετε για τον αθλητισμό. 

 

Συνεχίστε να κάνετε βόλτες εκεί στο περιγιάλι, άσχετοι, χωρίς κανέναν δρομέα, χωρίς κανέναν αθλητή, και να σχεδιάζετε στο χαρτί. 

 

Για να μην πω ότι στα 100m παραπάνω, στην ακαδημία του Α.Ο. Καβάλα που αθλούνται παιδιά τα οποία είναι το μέλλον του αθλητισμού και μάλιστα κάνουν πρωταθλητισμό, έχουν καεί οι λάμπες του Δήμου από έξω και εδώ και δύο μήνες είναι δηλωμένες παντού και έχουμε πάρει 50 τηλέφωνα τα παιδιά δεν βλέπουν καν για να μπουν στο βοηθητικό-αν καταφέρουν να ξεφύγουν από τις αγέλες των σκύλων (δεν είναι και τόσο σίγουρο).

 

Απλά ας μην τολμήσουν να πουν ότι δεν το ξέρουν.  Όταν η καλοσύνη, η ευγένεια και η συγκαταβατικότητα εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ανοησία, η οργή ξεχειλίζει.

 

Και ΔΕΝ θέλω να το γενικεύσω ΚΑΘΟΛΟΥ και να πω ότι ο Δήμος είναι άχρηστος γενικά και ανύπαρκτος και άλλα τέτοια όμορφα.

 

 Όχι ΔΕΝ είναι και το πιστεύω αυτό. ΟΜΩΣ στη συγκεκριμένη περίπτωση και στον αθλητισμό γενικά, σε ΟΛΑ τα αθλήματα λες και το κάνει επίτηδες και με σχέδιο καταστροφής.

 

Αλήθεια, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού θα πάρει θέση θα κάνει κάτι; Τι έχει να πει γι αυτό; Καινούργιος είναι, άσχετα αν οι αρχές και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να έχουν συνέχεια. 

 

Υπάρχει κάποιο σχέδιο να γίνει κάτι; Για τα απλά μιλάμε για τις λάμπες. Ας αφήσουμε τα άλλα. Για τα απλά. Υπάρχει κάποιο σχέδιο, ένα χρονοδιάγραμμα ΚΑΤΙ;;;;;;;;; Όχι πάλι γενικά "κάναμε σύσκεψη". Έλεος.”