Θοδωρής Μήτρας

Ο Θεόδωρος Μήτρας, που είναι για πολλά χρόνια γιατρός στην ομάδα και στις ακαδημίες του ΑΟ Καβάλα, έκανε μία ανάρτηση με φωτογραφίες για το παιχνίδι ΑΟΚ-Νέστος στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη, αναφέροντας πως οι προβολείς του γηπέδου είχαν μεγάλα προβλήματα με τις λάμπες τους, ενώ έκανε παράλληλα κριτική στον Δήμο Καβάλας για το πως αντιμετωπίζει γενικότερα τον αθλητισμό στην πόλη.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας, ευχαριστεί τον γιατρό Θεόδωρο Μήτρα, καθώς βοήθησε ποδοσφαιριστή της Μικτής Κ-16 της ΕΠΣΚ, σε σοβαρό τραυματισμό που είχε στο φιλικό με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Το Σάββατο (30/09), οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του ΑΟΚ, είχαν την ευκαιρία να έχουν ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών, από τον καρδιολόγο της ομάδας κ. Θοδωρή Μήτρα και τον φυσικοθεραπευτή κ. Λοΐζο.

«Θα βρω σίγουρα τρόπο να επιστρέψω στην πόλη όλο αυτό το καλό που εισέπραξα το τελευταίο διάστημα, όχι σαν υποψήφιος πια στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου»

Την αποχώρησή του από τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Μήτρας, μετά την ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θοδωρής Μήτρας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».