Σε θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα μετατραπεί όπως όλα δείχνουν ο παραδοσιακός οικισμός στο Ακόντισμα τα επόμενα Χριστούγεννα.

 

Αυτό δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Center TV και στον Γιάννη Κομνηνό, ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

 

Όπως είπε πρόθεση του Δήμου είναι η δημιουργία του πάρκου των Χριστουγέννων στα πρότυπα της Ονειρούπολης στη Δράμα και του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Οι πρώτες συζητήσεις με την ομάδα του Γρηγόρη Αβανίδη και της Βίκυς Βουρνιά, που εμπνεύστηκε τα δύο αυτά πάρκα έγιναν πριν από δυο χρόνια και όπως φαίνεται στις σκέψεις του δημάρχου είναι οι συζητήσεις να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

 

Μένει ωστόσο να δούμε, αν τα σχέδια του δημάρχου και της δημοτικής αρχής υλοποιηθούν την επόμενη χρονιά και η Καβάλα αποκτήσει το δικό της θεματικό πάρκο τις ημέρες των γιορτών.

 

Μιλώντας στο KavalaNews.gr ο Γρηγόρης Αβανίδης δήλωσε ενθουσιασμένος με την ιδέα της συνεργασίας με τον Δήμο Καβάλας για τη δημιουργία ενός πάρκου μέσα στο Ακόντισμα.

 

«Η εκτίμησή μου για τον δήμαρχο Καβάλας είναι μεγάλη καθώς στις συζητήσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν έχει κατανοήσει πλήρως το project των θεματικών πάρκων. Όντως Καππαδόκης, η ιδέα του πάρκου στο Ακόντισμα με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο»,

 

είπε ο κ. Αβανίδης.