Στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» φιλοξενήθηκε η Θεοδώρα Ορφανίδου, η γυναίκα που κατήγγειλε απειλές από beach bar στους Αμμόλοφους Καβάλας, το οποίο, όπως υποστηρίζει, τις απαγόρευσε να παρκάρει έξω από το μαγαζί της προκειμένου να πάει μαζί με τα παιδιά της για μπάνιο στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας.

 

«Αναρωτήθηκα αν ιδιοκτήτης του beach bar είναι ο Πάμπλο Εσκομπάρ!», σημείωσε θέλοντας να υπογραμμίσει τις απειλές τύπου… μαφίας, όπως τις χαρακτήρισε, που δέχθηκε. 

 

Παράλληλα, άφησε αιχμές και κατά της τοπικής Αστυνομίας, στην οποία απευθύνθηκε όταν ο υπάλληλος του καταστήματος την απείλησε πως θα βρει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της σκασμένα αν επιμείνει να παρκάρει στο «απαγορευμένο» σημείο. «Μου είπαν ότι το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να απευθύνουν μια τηλεφωνική σύσταση στο μαγαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Τι αναφέρει η καταγγελία

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μητέρα, όλα συνέβησαν μια ημέρα που η ίδια επισκέφθηκε για ένα μπάνιο τη γνωστή παραλία των Αμμόλοφων. 

 

Όπως κατήγγειλε, όταν προσπάθησε να αφήσει το αυτοκίνητό της κοντά σε ένα από τα beach bar της περιοχής προκειμένου στη συνέχεια η ίδια να κάνει μπάνιο μαζί με τα παιδιά της στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού την εμπόδισαν.

 

«Απαγορεύεται να αφήσεις το αυτοκίνητο στο σημείο, αν δεν πάει για μπάνιο στο beach bar», υποστηρίζει πως της είπαν. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, προχώρησαν και σε απειλές εναντίον της.

«Αν το αφήσεις εκεί θα βρεις τα λάστιχα σκασμένα», λέει ότι της είπαν. Τελικώς, η γυναίκα καταγγέλλει πως υποχρεώθηκε να πληρώσει επτά ευρώ ως εικονική είσοδο στο κατάστημα για να μπορέσει να παρκάρει το αυτοκίνητό της.