Γυρίσματα της εκπομπής «Στο Χωριό Ξανά» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στη Θάσο. 

 

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Παναγίας Θάσου, σχετικά αναφέρει:

 

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής της ΕΡΤ3 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου της Παναγίας.

 

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το παραδοσιακό μας χορευτικό συγκρότημα, όπου παρουσίασε χορούς και τραγούδια από το χωριό μας.

 

Στα γυρίσματα της εκπομπής, την οποία επιμελήθηκε ο Δήμος Θάσου, συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Παναγίας Θάσου.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον παρουσιαστή της εκπομπής κ. Κωστή Ζαφειράκη, τον σκηνοθέτη κ. Κώστα Αυγέρη καθώς και όλους τους συντελεστές της παραγωγής για την άψογη συνεργασία.

 

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τα μέλη του χορευτικού μας, τους χοροδιδασκαλους μας αλλά και τα παιδιά του Συλλόγου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, το Πολιτιστικό Συλλόγου Καλλιραχης "Η Μεταμόρφωση" για τη παραχώρηση παραδοσιακών φορεσιών, καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου Θάσου, του Συλλόγου Γυναικών αλλά και όλους τους συντοπίτες μας που παρευρέθηκαν στο γύρισμα, για την κοινή και μεγάλη προσπάθεια για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.