Ότι υποβαθμίστηκε το ταχυδρομικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια με αποτέλεσμα η αλληλογραφία να μην διανέμεται σωστά αναφέρει η κομματική οργάνωση Λιμεναρίων - Θεολόγου του ΚΚΕ σε ανακοίνωση της.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

 

Η περαιτέρω υποβάθμιση του ταχυδρομικού καταστήματος των ΕΛΤΑ Λιμεναρίων, με την απόλυση ενός υπαλλήλου, έχει ως αποτέλεσμα να μην διανέμεται η αλληλογραφία και να αφήνονται τα γράμματα και οι λογαριασμοί σε ένα κατάστημα στον Ποτό, με ότι κίνδυνο υπάρχει να χάνονται ή να λήγουν οι λογαριασμοί. 

 

Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων που ακολουθήθηκε από όλες μέχρι σήμερα της κυβερνήσεις, της «αποψίλωσης» του νησιού από υπηρεσίες. 

 

Αποτέλεσμα που επιφέρει ταλαιπωρία στους πολίτες, πρόσθετα έξοδα για μετακινήσεις, κατασπατάληση χρόνου για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. 

 

Η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την ένταξή τους στο Υπερταμείο, συνεχίζεται επί ΝΔ, στα πλαίσια της «απελευθέρωσης της αγοράς» που έχει σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο και την υποβάθμιση εκατοντάδων καταστημάτων σε όλη την χώρα, απολύσεις εργαζομένων, εντατικοποίηση σε όσους συνεχίζουν να εργάζονται, υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

 

Είναι η ίδια πολιτική που αφήνει απροστάτευτο τον λαό από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, από πλημμύρες, πυρκαγιές χωρίς τα απαραίτητα έργα υποδομής, αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής προστασίας γιατί δεν είναι επιλέξιμα από την εκάστοτε κυβέρνηση και την ΕΕ, μιας και δεν αποφέρουν κέρδος στους επιχειρηματικούς ομίλους. 

 

Είναι η πολιτική που αφήνει χωρίς χρηματοδότηση, υποστελεχωμένα τα νοσοκομεία, Κέντρα υγείας, τα σχολεία. 

 

Αυτή την πολιτική υπηρετούν όλα τα αστικά κόμματα, είτε των ιδιωτικοποιήσεων που προβάλει η ΝΔ, είτε των παραχωρήσεων που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την πολιτική πρέπει να βάλει στο στόχαστρο ο Λαός με την πάλη του , σε συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας και στις εκλογές. 

 

Για να βγει πιο αδύναμη η όποια νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση και ισχυρός ο λαός και αυτό σημαίνει δυνατό ΚΚΕ.”