Σε δύο τουριστικές εκθέσεις, μία στη Βουλγαρία και μία στη Ρουμανία θα συμμετάσχει τον Φεβρουάριο με δικό του περίπτερο ο Δήμος της Θάσου.

 

Πρόκειται για

 

-  την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “HOLIDAY & SPA”, η οποία πραγματοποιείται από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2023 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

 

και

 

-  Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTR Bucharest”, η οποία πραγματοποιείται από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2023 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

 

Η απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου στις συγκεκριμένες εκθέσεις με αυτόνομη παρουσία και περίπτερο λήφθηκε από κοινού με τον Οργανισμό Τουρισμού Θάσου.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, πρόκειται για εκθέσεις που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κι εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και αποτελούν σημαντική ευκαιρία για την προβολή της Θάσου, την προσέλκυση επισκεπτών και τη δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας.

 

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν την προβολή τους στο περίπτερο της Θάσου μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Πάρι Παρασχούδη στο τηλ. 6942290336.